GPL sau autogazul este un combustibil natural de hidrocarburi care contine butan si propan. Atunci cand se aplica o cantitate mica de presiune, gazul devine lichefiat. Astfel, este posibila stocarea unei cantitati mari de combustibil intr-un rezervor mic.

Sistemele GPL si serviciile de instalatii GPL au o notorietate din ce in ce mai crescuta la nivel global si tot mai multi soferi folosesc GPL atunci cand sofeaza.

Instalatii GPL Bucuresti „Bizigaz” dezvaluie motivele pentru care orice sofer ar trebui sa ia in considerare convertirea autovehiculului la GPL:

Autogazul este mai ieftin

Poti economisi combustibil atunci cand conduci o masina pe GPL. De regula, autogzul este mai ieftin cu aproximativ 45% daca il compari cu pretul combustibililor traditionali (diesel si benzina).

Prieten cu mediul

Un autoturism cu sistem GPL va avea reduse emisiile de gaze cu efect de sera. Fii prieten cu mediul si contribuie la o calitate imbunatatita a aerului.

Performanta mai buna a motorului

Rata de combustie a autogazului este mai buna decat benzina si diesel. Motorul unei masini care ruleaza pe GPL va avea o durata de viata extinsa. De asemenea, autogazul nu produce coroziune si nu contine aditivi, cifra lui octanica fiind mai mare fata de bezina.

Esti in siguranta cu GPL, contrar miturilor

Rezervoarele GPL sunt mai rezistente decat cele pentru benzina si motorina. De-a lungul anilor s-au efectuat nenumarate teste cu privire la rezistenta lor, rezultatele fiind imbucuratoare.pentru producatorii de sisteme GPL.

GPL poate fi bun pentru afacerea ta

Cele mai multe intreprinderi cheltuiesc sume mari de bani pentru alimentarea vehiculelor cu combustibil. Datorita pretului convenabil, cheltuielile unei firme vor fi automat mai mici. Un alt factor pozitiv pentru companii este crearea unei imagini positive. Este un aspect evident ca afacerea aplica cele mai bune practici de business si siguranta si nu ignora grija fata de mediul inconjurator.

Echipa Bizigaz a fost infiintata in ideea de a promova practici preluate din tarile dezvoltate care lupta pentru un mediu mai curat. Din pacate, si in ziua de azi sunt multe suspiciuni in legatura cu sistemele GPL, iar foarte multi soferi ignora partea pozitiva care evident domina atunci cand vorbim despre autogaz. Mergand pe acest principiu, Bizigaz se dezvolta si modernizeaza cu fiecare an, punand accentul pe calitate, devotament fata de clienti si nu in ultimul rand, experienta si profesionalism.