Deşteapăt-te române, imnul României, este acum, mai actual ca niciodată. Deşi ne este imn de 27 de ani, românii încă mai dorm, se pare că dorm din ce în ce mai profund somnul indiferenţei şi al nepăsării. Dragostea de ţară şi interesul real pentru propria soartă, scade dramatic de la un an la altul. Sărăcia, corupţia generalizată şi scârba faţă de politică şi politicieni, îi îndeamnă pe milioane de români să plece din ţară în speranţa unui trai mai bun. Dar asta e o are soluţia?! Să plecăm toţi din ţară?! Cine să facă schimbarea?!

Goana după bani, după avuţie, după un trai mai bun, ne face să ne pese din ce în ce mai puţin de propria ţară. Căutăm soluţia salvatoare pentru noi, nu şi pentru ţară. Ne înterbăm mereu de ce STATUl nu ne oferă nimic, nu ne dă şansa unei vieţi decente. Dar niciodată nu ne întrebăm ce am făcut noi pentru ca STATUL să ne poată da ceva înapoi. STATUL înseamnă români+legi+instituţii. Românii au creeat şi legi şi instituţii. De ce nu sunt mulţumiţi de ce au creat? Răspunsul este simplu: pentru că au votat oameni nepotriviţi în funcţii cheie care au creat un STAT defect, care nu îmbunătăţeşte viaţa fiecărui cetăţean. În acest caz, când STATUL este DEFECT, ce e de făcut? Care este soluţia? SĂ FIE REPARAT. Dar cum? IMPLICÂNDU-NE pentru a construi o Nouă Românie.

Rezolvarea probelemelor din România se face doar prin politică. Însă nu cu actuala clasă politică. Este nevoie de o nouă generaţie de tineri politicieni care să lcureze cu adevărat în interesul cetăţenilor şi al statului român.

De doi ani de zile, un grup de tineri s-au pus pe treabă şi construiesc zi de zi un proiect care poate fi soluţia rezolvării problemelor din România.

Tinerii care au fondat Noua Românie au înţeles că este timpul să se trezească din somnul indiferenţei, să nu mai voteze penali şi să se implice pentru a construi o nouă forţă politică pe principii sănătoase. Nu acceptă traseişti politici, se autofinanţează din cotizaţiile şi donaţiile membrilor, au deja 28 de organizaţii locale, dintre care patru în Diaspora. În fiecare zi dezvoltă PNR cu gândul de a convinge cât mai mulţi români să li se alăture şi să ajute ca Noua Românie să devină mijlocul prin care se schimbă România.

Dacă vrei să schimbi ceva în ţara ta, trzeşte-te din indiferenţă şi implică-te. Acum ai şi unde şi pentru ce şi pentru cine. Alătură-te celui mai serios şi ambiţios proiect politic din România. Fii parte a schimbării propriei ţări.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.