Odată cu scăderile bruște de temperatură apar și fisurile în imunitate. Corpul nu este ȋntotdeauna pregătit să lupte cu modul în care mercurul oscilează în termometre, așa că virozele și gripele se pot instala ușor.

Imunitatea este cea care acționează ca o fortăreață atunci când sezonul rece își face simțită prezența. Însă, pentru a fi una de neclintit, trebuie ca fiecare dintre noi să îi ofere puterea necesară pentru a câștiga fiecare luptă. Printre aliații cei mai de preț ai imunității se numără alimentația sănătoasă, consumul din alimente bio, suplimentele alimentare, dar și sucurile bogate în vitamine.

Recomandări de alimente bio ce stimulează puterea imunității

Aici, lista se poate spune că e infinită. Printre alimentele bio se numără fructele, legumele, dar și gustările dintre mese. Cei ce sunt interesați de astfel de alimente trebuie să fie atenți la locul de unde le achiziționează. Au nevoie de un magazin renumit în acest sens, cu produse atent alese precum este gama de alimente bio de la NaturaFresh.

Nu în ultimul rând, cei ce își doresc să renunțe la o viață în care tronează alimentația nesănătoasă, pot înlocui produsele în alimentația zilnică cu cele ce vor fi enumerate în cele ce urmează.

Zahăr din mesteacăn finlandez

Pentru a avea o dietă variată și echilibrată, dar și un stil de viață sănătos, cei interesați pot înlocui zahărul clasic, din sfeclă, cu cel din scoarță de mesteacăn finlandez. Nu există nicio diferență între cele două tipuri de zahăr în ceea ce privește aspectul și gustul. Ba chiar mai mult, zahărul din mesteacăn finlandez are un alt parfum – fresh și puternic.

Apa de trandafir

Toamna se recomandă consumul ceaiurilor, cât mai multe. Imunitatea are nevoie de vitamine, minerale și nutrienți pentru a se menține în formă maximă. La NaturaFresh se regăsește apa de trandafir pentru băut în pliculețe. Ea este un aliat pe măsură atât în lupta cu kilogramele în plus, cât și în lupta imunității cu virusurile și bacteriile. Nu în ultimul rând, ea se poate adăuga atât în ceai, apă, salate cât și la preparate culinare.

Sarea de Himalaya

În gama de alimente bio de la NaturaFresh se regăsește şi sarea de Himalaya. Se spune că aceasta este cea mai pură din lume, iar culoarea roz o deosebește de alte produse. În componența sa nu se găsesc toxine, pentru că este extrasă din munţii Himalaya, de la altitudini mari, feriți de poluare.

Ea o poate înlocui cu ușurință pe cea clasică în oricare din preparatele culinare pregătite acasă. Scopul ei este să întrețină o viață sănătoasă care ulterior va stimula și creșterea imunității.

Sucurile bio – de ce sunt recomandate

Este deja cunoscut faptul că multe persoane aleg să consume sucuri acidulate, conservate, pentru că sunt dulci, energizante. Ceea ce nu știu cei ce le consumă este că unele dintre acestea conțin și cofeină. De aici se trag și cele mai multe insomnii în rândul tinerilor și nu numai.

Consumând în neștire astfel de băuturi, ele vin la pachet cu multe probleme – sucurile carbogazoase afectează dantura, duc la osteoporoză, apariția pietrelor la rinichi sau chiar la carență de calciu în organism.

Mai pe scurt, imunitatea nu are niciun cuvânt de spus în fața sucurilor acidulate. Aliații imunității sunt întocmai sucurile naturale, bio.

O recomandare în acest sens este sucul pur de lime ce se regăsește la NaturaFresh. Este obținut în totalitate din lămâi verzi presate, fără conservanți sau alți aditivi. Totodată, în aceeași categorie se regăsește și siropul de curmale. El poate fi consumat ca atare sau poate fi folosit ca înlocuitor al zahărului în preparatele culinare, ceai sau cafea.

Apa de cocos este un alt produs ce tronează în magazinul NaturaFresh. Extrasă din nuci tinere, verzi, de cocos, este o sursă infinită de vitamina C. Apa de cocos este perfectă pentru cei ce practică diferite sporturi și au nevoie de o hidratare corespunzătoare în fiecare pauză. Ea nu conține acid ascorbit pe post de conservant și nici grăsimi în conținut. Vezi aici sucuri bio într-o mare varietate.

NaturaFresh a pregătit pentru cei interesați și o gamă dedicată în totalitate ceaiurilor. Pentru o imunitate imbatabilă este nevoie de un consum periodic de ceai, o alimentație corectă și o hidratare corespunzătoare, fără sucuri acidulate și îndulcite artificial.

Mai multe detalii și produse se regăsesc accesând naturafresh.ro.