De 1 Mai, echipa matinalului de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”, pregătește o ediție specială și ridică distracția la rang de meserie. Tot pe 1 Mai, Răzvan și Dani deschid sezonul „Litoral 2015”.

Astfel, platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi transformat, special pentru dimineața zilei de 1 Mai, într-o plajă autentică: nisip, șezlonguri, umbreluțe și tot ce mai presupune o adevărată plajă, toate se vor regăsi în studioul TV.

Echipa s-a organizat din timp, astfel încât platoul în care realizează matinalul, (de luni până vineri), să semene cât mai mult cu o plajă originală.

Răzvan va fi un DJ veritabil, în timp ce Dani va fi elevul temător care ajunge pentru prima dată la mare și e dornic de cea mai tare distracție din viața lui.

Dintr-o asemenea atmosferă, nu vor lipsi nici carele alegorice, o adevărată desfășurare de forțe, sub îndrumarea Faraonului Cornel Palade.

Muzică, dans, antren, lux, baldachine și animatoare irezistibile vor da startul distracției direct de pe plaja de la „Neatza”.

Și, cum în plin sezon toată lumea se mută la mare, și în platoul „Neatza” vor fi foarte mulți invitați, printre care și Romica Tociu și Cornel Palade, Radu Vâlcan și câteva dintre ispitele de la „Temptation Isand – Insula iubirii”, Noaptea târziu, Alessia, Andreea Antonescu, Morris feat. Vincent și mulți alți invitați surpriză.