Daniela Crudu a fost bătută măr de către iubitul ei croat. Vedeta tv a ajuns la spital în stare gravă, urmând să fie suposă mai multor intervenţii chirurgicale.

Daniela Crudua ajuns duminică dimineaţă la urgenţă după ce aceasta a sunat la 112 şi a anunţat că iubitul ei a bătut-o.

Vedeta tv a ajuns la Spitalul Universitar plină de sânge, desculţă, cu răni pe mâini şi picioare iar medicii au constatat că Daniela Crudu are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

După câteva ore, Daniela Crudu a fost externată şi a plecat acasă, însă din cauza rănilor şi durerilor foarte mari, vedeta tv s-a reîntors la Spitalul Universitar unde urmează să fie supusă mai multor intervenţii chirurgicale.

Daniela Crudu a spus poliţiştilor ce s-a întâmplat şi oamenii legii au emis un ordin de restricţie pe numele croatului care nu are voie să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 200 metri.

Afaceristul care plecare din locuința unde a avut loc ”masacrul”, s-a întors acasă la Daniela, escortat de polițiști.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

În ciuda bătăii crunte, Daniela Crudu a anunţat că îl iubeşte şi că nu va depune plîngere la poliţie pe numele său.