Daniela Crudu i-a picat cu tronc unui… liliac. Pe când se afla în Toscana, acolo unde au avut loc filmările pentru reality show-ul „Burlăcița”, care va începe miercuri, de la 20:30, la Antena 1.

Cruduța Burlăcița are magnet și la lilieci, nu doar la bărbați. Daniela s-a trezit cu un liliac în camera în care stătea în Toscana.

„Era cald, stăteam cu geamurile deschise și vorbeam la telefon cu sora mea când m-am trezit cu un liliac în față. Era 2 noaptea, liniște deplină, așa că m-am speriat foarte tare și, din instinct, am aruncat cu telefonul după el. S-a speriat și el, săracul, și am crezut că a zburat înapoi afară. De unde! Rămăsese ascuns între obloane. Mă liniștisem, am sunat-o din nou pe sora mea și m-am apucat să îmi fac unghiile, când m-am trezit din nou cu el în față. M-am luptat cu el și, într-un sfârșit, am reușit să îl dau afară”, povestește amuzată Daniela  Crudu.

Miercuri, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea care sunt cei 10 bărbați norocoși care o vor însoți pe Daniela în minunata Toscana, locul în care vor avea șansa să o seducă definitiv.