Ce-a de-a patra ediție a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni și marți de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniști patru personaje puse tot timpul pe șotii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru și Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranță, n-o vor putea uita.

Fiecare zi de filmări a venit cu evenimente și provocări neașteptate pentru cei patru protagoniști, iar Daniela Crudu a avut parte de o vacanță cum nici prin minte nu i-a trecut.

Bruneta a trecut de la momente de veselie maximă la momente de panică incredibilă, și toate acestea pentru că s-a aventurat pe mare, în condițiile în care ea nu știe absolut deloc să înoate.

”După ce am experimentat toate drăcoveniile, am luat o placă și am plecat pe ea, în apă. Era tare frumos și m-a furat peisajul. Fără să realizez, ajunsesem deja foarte, foarte departe, în larg. Mai aveam puțin și ajungeam pe cealaltă insulă. Curenții mă duseseră și eu nici măcar nu eram conștientă cât timp a trecut și unde eram.

Abia la un moment dat am realizat cât sunt de departe de țărm și m-am panicat. Mi-am dat seama cât de adâncă era apa sub mine și eu nu știu să înot deloc. Îmi și imaginam ce viețuitoare de tot felul sunt în apa aia. Aveam cele mai negre scenarii în minte, aproape am făcut un atac de panică și am început să plâng”, povestește Daniela Crudu.

Bruneta a trecut prin emoții maxime, dar a scăpat teafără și nevătămată din această experiență pe care cu siguranță o va ține minte.

Multele peripeții prin care a trecut Daniela Crudu alături de colegii ei, dar și cum a reușit să facă față provocărilor deloc ușoare, telespectatorii Antena1 pot vedea, luni și marți, 4 și 5 septembrie, de la 20.30.