Daniela Crudu şochează opinia publică după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul croat. Invocând sentimentele pe care le are faţă de acesta, vedeta tv refuză să depună plângere la poliţie.

Daniela Crudu a ajuns la spital plină de sânge şi cu râni pe mâini şi picioare. Cei care au văzut-o s-au îngrozit de felul în care a fost desfigurată de iubitul bătăuş.

Însă, Cruduţa a reuşit să şocheze pe toată lumea când a refuzat să depună plângere la poliţie. Astfel că iubitul bătăuş scapă nepedepsit pentru că Cruduţa este îndrâgostită de el.

Martorii, însă, dau declarații cutremurătoare. Aceştia spun că vedeta a încasat bătaia într-un apartament din Sectorul 6, dar a așteptat medicii și polițiștii afară, pentru că așa-zisul iubit a dat-o afară din apartament.

Seco Dubravko este numele iubitului croat care a snopit-o în mătaie.

Croatul și-a ieșit din minți după ce a aflat că bruneta a cheltuit o sumă mare de bani cât timp el fusese plecat din România.

Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

La spital a venit acolo și un echipaj al secției 25 Poliție, dar a refuzat mai departe să depună plângere, însă, a completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar.