Daniel Petac, debutant în circuitul Romanian Tenis Premium, a câştigat, duminică, 7 octombrie 2018, cea de-a doua ediţie a turneului de tenis Recent News Tenis Cup, competiţie de categorie RTP 50. Drept urmare, Daniel Petac s-a calificat la Turneul Campionilor de la Bucureşti.

Daniel Petac, debutant în circuitul Romanian Tenis Premium, l-a învins în primul tur pe Cristian Andreescu, în trei seturi, scor 3-10, 10-4, 10-3. În optimi de finală s-a impus în faţa favoritului numărul cinci, George Vicol, scor 10-6, 10-4. În sfertul de finală l-a eliminat pe Toader Patrick, scor 7-10, 10-7, 10-3, iar în semifinale l-a învins pe principalul favorit al turneului, Vlad Orbişor, scor 10-9, 10-7. În finală,  Daniel Petac s-a impus în trei seturi în faţa favurotului numărul trei, Cristian Tudose, scor 10-5, 7-10, 10-7.

Daniel Petac a primit din partea RTP, un premiu în valoare de 130 lei, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium Belin, un voucher de reducere de 20% de la Wilson şi trofeul competiţiei. De azi, Daniel Petac va avea 50 de puncte în clasamentul RTP în proba de simplu masculin.

Cristian Tudose a bifat prima sa finală RTP. Pentru această performanţă, Cristian Tudose a primit din partea RTP, un premiu în valoare de 90 lei, o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, o cutie de ceai premium Belin, un voucher de reducere de 20% de la Wilson, trofeul finalistului şi 30 de puncte RTP.

cristian tudose

Ultima ediţie a unui turneu RTP 50 a reunit la start 21 de jucători, dintre care şaseau fost debutanţi. Dintre cei 6 debutanţi, unul, Daniel Petac a câştigat turneul, Adrian Mihăeş a ajuns până în semifinale, Andrei Ene şi Ştefan Parincu s-au oprit în optimi de finală, Petrişor Cristian şi Daniel Ţucmenau au fost eliminaţi în primul tur.

Cirpian Morariu, desemnat favorit numărul doi, a bifat prima sa victorie în circuitul RTP, după patru turnee jucate unde a fost eliminat în primul tur.

Toader Patrik a spart şi el gheaţa în circuitul RTP cu o victorie în două seturi în faţa lui Ionuţ Andrei Dumitraş. Turneul RTP 50 din 7 octombrie i-a purtat noroc şi lui Rareş Popescu care a reuşit primele două victorii în circuit, fiind foarte aproape de a se califica în semifinale.

RTP mulţumeşte sponsorilor Alexandrion Group România, Dr. Oetker, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti şi Belin pentru ajutorul oferit în organizarea turneului de tenis Recent News Tenis Cup 2018.

premii rtp 50rtp 50- 7 oct 2018rezultat turneu rtp 50