Sâmbăta aceasta de la ora 16.00 Oana Turcu se întâlnește cu Daniel Iordăchioae pentru o discuție plină de dezvăluiri: cum a reușit artistul să slăbească, ce regim alimentar are acum, ce înseamnă pentru el căsnicia și cum a trecut peste divorț, telespectatorii Antena Stars vor afla toate acestea sâmbătă la ”Refresh by Oana Turcu”

”Boala, slăbitul și apoi divorțul m-au pus la pământ. Mă ascundeam ziua sub pernă și nu știam ce să fac. Când afli că nu mai ai mult de trăit, atunci parcă ai mai vrea să-ți vezi copiii crescând. Mă ascundeam sub pernă și nu știam cum să fac să mai rămân lângă copiii mei. Îmi era frică. Dar uite că poate așa trebuie, să treci prin ”foc” ca să-ți dai un REFRESH și să o iei mai frumos de la capăt”, povestește emoționat, cu lacrimi în ochi, artistul. Iar schimbarea stilului de viață i-a adus lui Daniel Iordachioae echilibrul de care avea nevoie.

A slăbit 50 de kilograme în numai trei luni. Acum spune că mânâncă puțin, pentru că organismul uman nu are nevoie de mult pentru a se hrăni corect, și-a schimbat look-ul și are un secret pe care îl împărtășește bucuros: ”Mie apa, apa chioară mi-a salvat viața! Când am aflat că sunt bolnav, cineva mi-a spus să beau 1 litru de apă la 20 de kilograme corp. Eu acum beau cam 5 litri de apă pe zi. Asta m-a vindecat pe mine și mă ține în viață și boala în frâu. Apa! După ce am slăbit, oamenii din jurul meu mi-au deschis ochii. Au început să mai vină și vești bune, colaborări, relansări, efectiv am o altă viață, m-am născut din nou.”

Și tot sâmbătă, Rodica Popescu-Bitănescu vine la ”Refresh by Oana Turcu” împreună cu soțul său, Mircea Bitănescu, pentru a dezvălui care este secretul unui mariaj reușit: ”Într-o căsnicie, tăcerea este ruptă din Rai. Eu nu pot să tac prea mult, maximum o zi. Dar o consider o probă de iubire pentru Mircea. Recunosc, sunt parșivă”, glumește actrița la Antena Stars.