Daniel Chiţoiu a fost externat joi, în mare secret de la Spitalul Floreasca din Capitală. Fostul Ministru al Finanţelor trage de timp şi se “ascunde” de procurorul care anchetează accidentul în care a fost implicat Chiţoiu şi soldat cu doi morţi şi un rănit.

Dnaiel Chiţoiu se pare că s-a făcut bine după ce pe 26 decembrie 2019 a intrat pe contrasens pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru şi a lovit un Logan în care se aflau trei persoane.

Dacă imediat după producerea accidentului, fostul ministru mergea pe propriile picioare, brusc i s-a făcut rău când a venit salvarea şi a fost luat cu targa de medici şi dus la Spitalul din Argeş iar de aici la Floreasca.

De la secţia reanimare, Chiţoiu a fost mutat la terapie intensivă şi externat apoi, joi, în mare secret, pentru ca fostul ministur să nu dea ochii cu jurnaliştii.

Potrivit unui martor, șoferul care se afla chiar în mașina din spatele autoturismului condus de Chițoiu, spune că mașina fostului ministru a intrat pe contrasens și a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

A fost deschis dosar penal pentru pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Însă din cauza “internării” pentru trei coaste rupte, Chiţoiu nu a fost încă audiat.

Procurorul a solicitat Spitalului Floreasca să i se furnizeze documentele privind diagnosticul și starea de sănătate a lui Chițoiu

Surse judiciare susțin că există suspiciunea că fostul ministru vorbea la telefon în timpul impactului.

O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma producerii accidentului produs de Daniel Chiţoiu.