În cadrul rubricii „Bună dimineața, sănătate”, pe care o realizează pentru „Neatza” Simona Bălănescu, și care a avut, drept subiect, terapia în salină, la care merg atât adulții, cât și copiii, Dani Oțil a povestit telespectatorilor experiențele pe care le-a trăit în cele câteva ședințe de ozonoterapie și crioterapie la care a decis să ia parte relativ recent.

Astfel, telespectatorii au aflat cum, la ședință de ozonoterapie, Dani a fost invitat gol pușcă într-o capsulă care se închidea în dreptul gâtului.

Mai mult decât atât, în timpul în care Dani stătea complet dezbrăcat în capsulă, o asistentă „extraordinar de dragută” l-a ținut de vorbă, ca să nu se plictisească.

Capsula nu era transparentă, din fericire, ceea ce s-a dovedit un real noroc atât pentru Dani, cât și pentru toți ceilalți clienți, în general.

Detaliile despre ședința de crioterapie n-au mai fost, însă, la fel de generoase; Dani Otil a punctat doar faptul că s-a simțit precum o broască țestoasă.

În finalul emisiunii, Dani și-a manifestat tentația de a participa și la câteva ședințe în salină: „O să mă duc la salină, să mă joc cu mămicile, deși m-am cam dezobișnuit s-o fac, în ultima vreme”, a precizat matinalul Antenei 1.