Dani Oţil, matinalul de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”, a devenit fericitul posesor al unei maşini de raliu în urmă unui pariu.

Matinalul Antena 1 a câștigat pariul pentru că a avut grijă de mașina instructorului său și s-a clasat pe podium la cursa de la Râșnov.

“Anul trecut am participat pentru prima oară la Campionatul Naţional de viteză pe traseu montan (VTM) de la Râşnov unde am condus maşina instructorului meu, Adrian Grigore. Condiţia cu care mi-a împrumutat-o a fost simplă: ai mare grijă de ea, să o aduci întreagă. Tot atunci, pentru că eram la prima mea participare, am făcut şi un pariu că pot ocupa un loc bun. M-am clasat pe locul doi, am câştigat pariul, aşa că am rămas şi cu maşina”, povesteşte Dani Oțil.

Pentru că acum are toate motivele să concureze, weekendul acesta Dani intră din nou în competiţie la Campionatul Naţional de VTM de la Râşnov.

“Publicul şi traseul acesta mi-au purtat noroc anul trecut şi sper să se întâmplă acelaşi lucru şi weekendul acesta!”, povesteşte Dani.

Trofeul Râşnov este programat să se desfăşoare în weekend-ul 25-26 aprilie, pe celebrul traseu ce leagă localitatea Râşnov de staţiunea Poiana Braşov.

Fiind una dintre cele mai populare etape “de coastă”, atât în rândul piloţilor cât şi în rândul spectatorilor, este aşteptat ca Trofeul Râşnov să beneficieze şi în acest an de prezenţa unui număr mare de participanţi.