Veste bombă de la Antena 3. Celebra prezentatoare tv, Dana Chera, fostă Grecu, a anunţat sâmbătă seară în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, că se retrage de pe micul ecran. Motivul este unul cât se poate de întemeiat!

Dana Chera a prezentat sâmbătă seară, pentru ultima dată emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. Vedeta postului de televiziune a anunţat că cea care o va înlocui la cârma emisiunii este  de Cătălina Porumbel.

”Trebuie să rezolv un lucru important, cel mai important pe care îl are cineva de rezolvat în viață, acesta este motivul pentru care `Adevăruri Ascunse` o să fie de săptămâna viitoare cu altă gazdă. Acesta este mega-surpriza: gazda de sâmbăta viitoare încolo va fi colega mea pe care o prețuiesc foarte tare, dacă vedeam pe cineva făcând asta, ea este, mă bucur foarte mult că și Adi Ursu și Mihai au fost de acord cu această variantă: Cătălina Porumbel” a spus Dana Chera.

 

Motivul retragerii de pe micul ecran este faptul că Dana Chera este însărcinată. Drept urmare nu mai apare o bună perioadă de timp, pe micul ecran.

dana Chera prezintă emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de doi ani de zile alături de numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Pe 21 noiembrie 2017, Dana Chera a anunţat că renunţă la prezentarea emisiunii  „La Ordinea Zilei” pentru a se concentra pe emisiuniile de weekend „Adevăruri Ascunse” şi „Adevăruri de viaţă”.