Scandal luni seară, la Ordinea zilei la Antena 3. Dana Grecu l-a dat afară din emisiune pe Codrin Ștefănescu, luni seară, în timpul ediției ”La ordinea zilei”, pentru că liderul PSD l-a jignit pe un alt invitat la emisiune, liberalul Răzvan Prișcă.

Codrin Ștefănescu și Răzvan Prișcă s-au luat la ceartă pe motivul demisiei lui Florin Iordache de la Ministerul Justiției. Liderul PSD a încercat să îl imite pe reprezentantul PNL.

Dana Grecu i-a cerut lui Codrin Ștefănescu să își ceară scuze și l-a avertizat că îi va tăia microfonul, ceea ce s-a și întâmplat. În cele din urmă, Dana Grecu l-a invitat afară din emisiune pe reprezentantul PSD: „Dacă vă simțiți jignit, ridicați-vă și plecați”, potrivit antena3.ro.

La finalul emisiunii, Dana Grecu a explicat că a fost în situația în care a primit jigniri gratuite, în mandatul lui Băsescu la Cotroceni, și și-a promis că nimeni, sub ochii ei, nu va face același lucru.

Dacă președintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prișca ceea ce i-a spus Codrin Ștefănescu, atunci președintele ar fi fost dat afară din emisiune”, a spus Dana Grecu.