Ingrid Mocanu, fost Director al Departamentului Juridic din cadrul Ministerului Justiţiei şi în prezent avocat al lui Vlad Cosma, a declanşat un atac furibund la adresa realizatorului Antena 3, Dana Chera(fostă Grecu) şi la adresa deputatului PNL, Daniel Vălceanu.

Coana Dana Chera (fostă Grecu) şi penibilul Vâlceanu de la PNL urlă din toţi bojocii la Antena 3 că Vlad Cosma a cedat şantajului şi a semnat denunţuri false, scrise după dictarea procurorilor de ofiţeri de poliţie judiciară. Dana Grecu zice că ea l-ar fi lăsat pe tacsu în puşcărie şi nu ar fi semnat nimic.  Făi, femeie, când tactu stătea liniştit la coadă la pui şi ouă să îţi bage ţie ceva în burtă, nişte oameni zăceau prin puşcării şi alţii luptau în munţi… deci uşor cu curajul pe scări. Şi când Quintus a semnat după ce a zăcut şi el doi ani prin puşcărie, pe la Canal, au urlat toţi deontologii că ce ticălos e că a cedat… Da, ei, familiile lor care au scandat pe străzi Ceauşescu – PCR, urlau şi îl blamau pe Qiuntus că ce urât că a cedat… că, uite, Copusu nu a cedat! El a stat 17 ani în puşcărie fără să toarne! 17 ani NEVINOVAT! Şi voi? Voi ce făceaţi în aceşti 17 ani? Da, Bravo Coposu! Nu foarte frumos Quintus! Dar voi, dar vecinii şi restul viermilor care aţi tăcut, care aţi ieşit pe stadioane proslăvind partidul şi aplaudând arestările şi înscenările Securităţii, cum faceţi şi astăzi, oare nu aveţi jenă să reproşaţi unor oameni că nu sunt eroi? Eu am fost pusă în această situaţie: 115 zile în puşcărie şi o condamnare în primă instanţă pentru că am aplicat o lege, de reparare a nedreptăţilor făcute de voi şi regimul vostru unor oameni ale căror bunuri au fost furate de voi şi Securişii voştri. Nu am făcut denunţuri la comandă, ci când eram în funcţii, pentru fapte reale, căci nu am fost în cârdăşie cu nimeni şi nu am luat un leuţ în afară de salariu şi nu am cunoscut pe niciunul din cei ce şi-au primit drepturile în mod legal.  Dar voi, tu, Dana Chera, tu, Vâlceanu, traseistule, şi familiile voastre, ce aţi făcut să salvaţi oamenii nevinovaţi de puşcărie, de atunci şi de acum? Părtaşi la paradeală şi la abuzuri sunteţi voi, slugoilor!„, a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de facebook.

Pe 14 februarie, Curtea de Apel Bucureşti a dat sentințele în dosarul ANRP. Astfel, Horia Georgescu, alături de foști deputați și foști membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor s-au ales cu pedepse de câțiva ani de închisoare.

Horia Georgescu şi Ingrid Mocanu au fost condamnaţi la câte 4 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.