Campionatul distracției continuă sâmbătă, 1 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1, la “FANtastic Show”, cu o nouă partidă formidabilă dintre echipele conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

De data aceasta, în arena fantastică, lângă Andrei Ștefănescu, se vor afla Julie Mayaya și Rareș Varniote, în timp ce Rocsana Marcu și Dan Helciug vor încerca să câștige cât mai multe probe de partea lui Liviu Vârciu. Meciul fantastic va fi arbitat de la centru de Florin Ristei și notat de juriul comic format din Zuza și Neluțu, întruchipați de Paula Chirilă și Pepe. După primele două săptămâni, scorul campionatului estival al distracției este de unu la unu. Care dintre cei doi căpitani va reuși să câștige un punct prețios pe “tabela de marcaj”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta aceasta.

10 probe dintre cele mai haioase vor avea de trecut concurenții în această ediție. Vor trebui să doboare cât mai multe bile la proba “Bila rotitoare”, să recunoască piesele cântate într-un mod original de invitata Florența, la proba “Recunoaște melodia”, să-și arate îndemânarea la “Darts cu baloane și pozele invitaților” și la “Butoaiele cu apă”, ori să răpăie cât mai bine la proba “Alfabetul”.

Care sunt celelalte probe la care vor fi supuși Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu și coechipierii lor, dar și care dintre echipe va reuși să câștige meciul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmătă, 1 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “FANtastic Show”.