Doresti sa cresti puterea masinii fara sa schimbi piese importante? Apeleaza la servicii de chiptuning.

Quantum Tuning este cel mai mare tuner din UK si una dintre cele mai mari case de tuning la nivel mondial. Ei au peste 1000 de dealeri in toata lumea si fac mai bine de 50.000 de softuri pe an. DailyDriven.ro a devenit dealerul lor oficial in Romania.

Ce presupune operatiunea de chiptuning?

Fie ca vorbim de resoftarea hartii motorului sau de adaugarea unui device care comanda ECU, ambele sunt definitia procedeului de chiptuning. Chip tuningul este o operatiune prin care se optimizeaza parametrii actuali de functionare ai motorului pentru o creste caii putere ai masinii si pentru a scadea consumul de combustibil.

Noi va sfatuim sa evitati dispozitivele care se ataseaza masinii. Ele nu fac altceva decat sa intervina in anuminte momente si sa altereze sau bruieze informatiile trimise de ECU catre senzor si componente ale motorului. Am avut ocazia la dailydriven sa resoftam masini cu care posesorii au venit special pentru a inlatura astfel de device-uri. Toti posesorii s-au plans de un mers prea agresiv dintr-o data. La o resoftare facuta corect, motorul merge liniar si accelereaza mai tare mai de jos, constant, pe toata plaja de turatie. La device-uri de genul, in functie de cat de tare apesi pedala masina poate primii mai multi cai brusc, fara sa te astepti. Sentimentul de la volan este unul ciudat si de nesiguranta.

Cu cat va creste puterea masinii tale dupa modificarea softului?

Toate softurile dezvoltate de noi in parteneriat cu Quantum Tuning sunt facute manual pentru ca ne dorim sa tinem cont de parametrii deja existenti pe masina. In medie, cresterea de putere se situeaza, in functie de starea si motorul masinii, intre 15 si 40%.

De asemenea, dupa resoftare, o sa vedeti o imbunatatire a consumului de combustibil. Consumul poate sa scada, daca se pastreaza acelasi stil de condus, intre 8 si 15%.

De ce sa iti faci soft auto la DailyDriven?

Pentru ca doar la noi primesti urmatoarele avantaje:

  • garantia lucrarii pe viata, garantie la soft pe viata;
  • garantia banilor inapoi timp de 30 de zile daca nu va place cum merge masina dupa;
  • dezvoltarea individuala a softului plecand de la softul actual al masinii;
  • fisa de autenticitate semnata de Quantum Tuning si de noi.

Cat costa sa faci soft auto sau stage 1? Cat te costa mai exact sa modifici softul masinii tale?

Un soft unicat, de calitate, dezvoltat si testat de Quantum Tuning UK, te va costa la noi intre 249 si 299 de euro, in functie de marca si modelul masinii.

Noi folosim doar aparatura originala pentru a comunica cu ECU. Toata aparatura este licentiata de Alientech si conectata la inginerii Quantum din Anglia, 7 zile pe saptamana. Astfel, aveti inca o garantie. Garantia ca procesul de citire si scriere a calculatorului masinii se va face in siguranta fara riscuri de a pierde date.