Ușile, fie ele și din metal masiv, sau termopan, se mai și strică într-o bună zi. O ușă stricată e motiv de supărare și uneori îți vine să o ”repari” prin metoda tradițională, dar nu asta e soluția optimă. Dacă nu te pricepi să repari ușa sau apelezi la un vecin la fel de ”priceput” s-ar putea să strici de tot ușa și să stai pază lângă ea să nu îți intre străinii în casă. Pentru a evita astfel de probleme neplăcute, soluția cea mai la îndemână este să apelezi la serviciile unui lăcătuș profesionist specializat în reparații ale ușilor.

Ușile se mai și strică, ținând cont că sunt deschise zilnic de zeci sau chiar sute de ori. Dacă ți s-a stricat ușa și fie nu se mai închide bine, fie se blochează, fie nu mai poți intra deloc în casă sau la serviciu, cel mai bun lucru pe care îl poți face e să sun la o firmă de profil care să îți trimită un lăcătuș și să îți repare ușa.

Ușile metalice sunt utilizate în special la exterior, atât la case, apartamente sau sedii de firmă. Chiar dacă sunt din fier masiv, ușile se mai și strictă, fie pentru că au fost închise și deschise excesiv, fie pentru faptul că au fost montate greșit.

Este de ajuns ca ușa metalică să fie poziționată cu un centimetru în mod greșit, în cadrul de la intrare, și problemele apar lanț, atât la închidere cât și la deschidere. Iar până la apariția primelor stricăciuni sau chiar blocare, nu mai este decât un pas.

Compania Carmady Servicii SRL cu sediul în București, are o experiență de 12 ani de zile în repararea, montarea și deblocarea ușilor indiferent de materialul din care sunt confecționate.

Indiferent de oră sau zi, dacă ai nevoie de un lăcătuș care să îți repare ușa, poți suna la 0727.919.662, iar compania îți trimite în cel mai scurt timp posibil un lăcătuș la tine acasă sau la firmă, pentru a-ți rezolva problema.

Pe site-ul oficial www.reparatii-usi-metalice.net poți găsi informații suplimentare despre serviciile oferite de compania Carmady Servicii SRL.

Fie că este vorba de o ușă metalică, din lemn, termopan, la interiorul sau exteriorul locuinței, lăcătușii oferă servicii de reparații uși metalice atât în București cât și în zonele limitrofe Capitalei.

După ce ți-au reparat ușa, specialiștii Carmady Servicii SRL, îți oferă un contract de garanție prin care te asigură de calitatea serviciilor prestate.

Reparația ușii se va realiza fără a deteriora uşa, în cel mai rău caz va fi necesară schimbarea butucului sau a cilindrului care va fi asigurat contra cost de către societate.

Toate piesele oferite de către societatea noastră beneficiază de servicii de garanţie şi postgaranţie.

La deblocarea sau reparaţia unei uşi lăcătușul solicită să se facă dovada legală a deţinerii spaţiului.

Dacă vrei să dormi liniștit și să nu dai zilnic cu picioarele în ușă pentru a o deschide, e bine să apelezi la un profesionist în reparații uși și astfel scapi de griji.