De 26 de ani am fost învățați să demolăm, să ne urâm între noi, să ne dezbinăm, pentru a fi mai ușor de controlat. În loc de lamentare și indignare eu vă propun implicare, luați atitudine, construiți și apoi vom privi împreună ce roade culegem.

Penalii conduc România și o vor conduce mult și bine dacă noi vom sta cuminți în băncile noastre și vom spune că nu ”ne băgăm” în mocirlă. Dar dacă în mocirlă ne-ar pica bijuteria cea mai de preț? Oare ne-am băga în mocirlă ca să o recuperăm?

Considerați că România este cea mai prețioasă bijuterie pe care o avem. Știm unde se află România acum. Ce facem? O lăsăm în mocirlă? Renunțăm la cea mai de preț bijuterie a noastră?

Renunțăm la țară și ne predăm fără pic de împotrivire?!!

sebastian-popescuDupă 26 de ani de experimente de tot felul, după 26 de ani de privatizări catastrofale, după 26 de ani de non educație și cultivarea la nivel național a câștigului facil fără să aibă substrat munca reală, Noua Românie propune românilor să revină la valori, prinicpii, să se implice în acest proiect unic pentru noi toți.

În România, indiferența naște penali. Cel mai elocvent exemplu este cel de la alegerile locale din 5 iunie când penalii au fost votați pe bandă rulantă în funcții de primari.

Dacă vom continua să fim indifierenți și vom refuza să ne implicăm în schimbarea proprieți țări, vom fi complici prin neparticipare, la tot ceea ce se întâmplă în țară.

O nouă Românie se poate clădi doar împreună, prin multă muncă, ambiție, dăruire, idei inovative și fără corupție.

Putem construi o Nouă Românie dacă susținem performanța, ne apreciem valorile, ne respectăm între noi și încetăm să ne mai lăsăm dezbinați.

Dacă vom alege să stăm pe margine și să privim la show-ul mediatic făcut de cei care ne conduc, care împărțiți în două tabere își reglează conturile în stil mafiot, pe banii noștri, sperând că tot ei vor îndrepta hoțiile făcute de ei, ne înșelăm amarnic.

Dacă vom fi pesimiști și vom spune că nimic nu se poate schimba, găsind astfel pretextul perfect pentru a nu ne implica, ne merităm soarta cu vârf și îndesat.

Vă cer un singur lucru, să credeți, să credeți în voi, să credeți în acest proiect și să ne dați șansa să demonstrăm ceea ce dorim să facem.

Dacă vrei să faci parte din echipa Noua Românie, primul și singurul partid format din tineri neafiliați politic, care nu acceptă traseiști politici, te poți înscrie AICI.

Urmăreşte Partidul Noua Românie pe Facebook.