Semnul rău produs duminică în biserică, la slujba de înmormântare a actriţei Stela Popescu, s-a adeverit mari repede decât ne aşteptam. În timpul slujbei de înmormântare, crucea şi tabloul cu chipul Stelei Popescu au căzut în biserică.

Din neatenţie, cineva a dărâmat crucea şi tabloul, în timpul slujbei de înmormântare a Stelei Popescu, ţinute de un sobor de preoţi, la Mănăstirea Cernica.

Oamenii au împietrit atunci când au văzut cum se prăbuşesc obiectele mortuare şi şi-au făcut cruce.

Superstiţiile spun că dacă o cruce sau un tablou cade în timpul slujbei, cineva apropiat persoanei decedate va muri în curând.

Iată câ la doar câteva ore distanţă de la acest semn rău, superstiţiile s-au adeverit în totalitate. Cineva drag Stelei Popescu, a murit. Este vorba de actriţa Cristina Stamate, bună prietenă şi colegă de 20 de ani la Teatrul Constantin Tănase din Bucureşti.

Cele două erau ca surorile. Când a aflst că Stela Popescu a murit, Cristina Stamate a leşinat şi a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca. Luni dimineaţă, la 6,30, medicii au declarat decesul actriţei Cristina Stamate. Astfel că în doar câteva zile, teatrul românesc pierde două mari actriţe şi îndoliază România.

Coincidenţa face a şi Cristina Stamate să moară tot în urma unui accident vascular cerebral, boală care a ucis-o şi pe Stela Popescu.