Cutremur pe scena politică românească. Politicienii au primit lovitura devastatoare!

Cutremur pe scena politică românească. Politicienii au primit lovitura devastatoare!
loading...

Cine s-ar fi aşteptat ca politicienii să primească lovitura de graţie care îi va lăsa în afara politicii româneşti. Au crezut că sunt invincibili şi că nimic nu îi poate învinge şi s-au înşelat. Ca un tăvălug vine peste ei Noua Românie, partidul românilor sătui de hoţiile politicienilor.

Politicienii primesc o lovitură neaşteptată fix de la cei care i-au pus în funcţii: românii. Miliaonele de români care au girat 27 de ani, prin votul lor, actuala clasă politică în spernaţa că vor face şi ceva pentru popor, se răzbună crunt dar democratic. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca o mână de români să se trezească la realitate şi să pună bazele unui astfel de proiect prin care dau sah mat clasei politice.

Românii dornici de schimbare care nu mai tolezează hoţia, neputinţa şi injustiţia, au fondat un proiect unic în România la care pot adera doar cei care nu au mai fost în alt partid.

PNR îşi propune ca începând din această lună să selecteze şi să formeze cel puţin 1000 de români care să preia prin vot, conducerea ţării.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

PNR are în prezent 29 de Organizaţii Locale dintre care patru sunt în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. Până la finalul anului se vor mai înfiinţa Organizaţii şi în Franţa, Belgia şi Austria.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Sebastian Popescu a avut curajul de a crea un partid de la zero în care să vină românii care nu au mai fost în alte partide, românii care vor cinste şi dreptate. În ultimele două luni au înfiinţat 6 noi organizaţii locale ajungând în prezent la un total de 29. Şi nu se opresc aici, vor să se extindă în toată ţara, să mobilizeze sute de mii de români dornici de schimbare.

Noua Românie crede în schimbare şi la viitoarele alegeri europarlamentare, locale şi parlamentare, în sfârşit, românii, au alternativa, au cu cine vota, au pentru ce spera. Pentru prima dată în România se dezvoltă natural un partid curat, format din oameni de bună credinţă care vor cu adevărat o schimbare reală în România.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Pistol Iliana
  Pistol Iliana 19 august, 2017, 07:27

  M-as bucura nespus caci sunt satula de jignirile austriecilor care spun ca Romania este o tara de rahat , dar si de lipsa de sansa a romanilor !! As vrea sa ma-ntorc acasa , in tara mea , sa nu mai fiu strain in lume !!! Dar…..unde si pentru ce ??? Va voi urmari sa vedem ce se intampla si ….poate ma voi inscrie si eu in partidul acesta !!!

  Reply this comment
 2. Giuc
  Giuc 19 august, 2017, 21:11

  Dupa disparitia statului DAC,a aparut si la noi robia,iobagia .Au aparut nobilii si boierii.Atunci a aparut coruptia si toate relele comunitatilor.Domni,regi,presedinti,secretari ai P.C.,directori etc si acum PARTIDELE ,au folosit toate formele de a avea avantaje personale sau de grup.Se depune un JURAMANT de ochii lumii dar nu e pedepsita calcarea lui.Chiar pot crede ca in cateva luni se va schimba gandirea unora daca intra in PNR ?

  Reply this comment
 3. mikeymouse
  mikeymouse 19 august, 2017, 21:18

  Aveti dreptate. Romania, nu mai este o tara, iar romanii au pornit EXODUL. Trebuie sa recunoastem ca nu suntem in stare sa ne conducem. Altii, care au dovedit ca stiu sa-si conduca poporul propriu, spre prosperitate, trebuiesc lasati sa ne conduca si pe noi. Nu ne mai trebuiesc legi facute de romani ! Doar sa le preluam pe cele facute de altii si sa fim obligati sa le respectam.

  Reply this comment
 4. George
  George 20 august, 2017, 06:10

  Usor, usurel! Entuziasmul vostru se va lovi de milogul român care va va intreba din nou (ca in poveste): „muiați-s posmagii”? Răspunsul vostru negativ îl va întoarce către cei care i-au dat înainte ceva muiat. Așa că să nu vă îmbătai. Peste vreo tri sau patru tururi parlamentare, cand 40% din milogii de azi se vor duce la Domnu, veti avea vreo sansa. In rets, nimis nu veti schimba. Cascavalul e acum la astia in cioc si nu-l lasă nic morti, domnule. Nu intelegeti?

  Reply this comment
 5. silvia marinovici
  silvia marinovici 20 august, 2017, 14:51

  Imi doresc sa stiu cine este Sebastian Popescu. O scurta istorie a vietii acestui domn. (completa daca se poate:parinti, bunici…)

  Reply this comment
 6. Alex4all
  Alex4all 20 august, 2017, 21:40

  daca nu avem incredere ca se v a schimba cv vom ramane tot in trecut

  Reply this comment
 7. Estera
  Estera 23 august, 2017, 08:39

  Asa s-a facut recent in Islanda, dar nu a fost mediatizat nici in occident de frica sa nu se porneasca in lant o revolutie mondiala. Cautati pe google revolutia din Islanda.

  Reply this comment
 8. FROTTIEREX FURATA
  FROTTIEREX FURATA 25 august, 2017, 20:44

  Credeti ca SISTEMUL TICALOSIT va lasa sa se dezvolte un nou partid?

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<

9 + twelve =