Cutremur pe scena politică din România. Un nou partid își ia avânt

Cutremur pe scena politică din România. Un nou partid își ia avânt
loading...

Șah mat la actuala clasă politică. PSD, PNL, USR, sunt istorie. Un nou partid prinde aripi în România. Noul proiect politic tinde să devină un fenomen în țară la fel cum Mișcarea de 5 Stele a devenit în Italia.

Sunt tineri, cu o medie de vârstă de 25 de ani, independenți financiar, politic și ideologic, și sunt puși pe fapte mari. Pentru că s-au săturat de actuala clasă politică, tinerii au fondat Noua Românie.

Prin intermediul acestui proiect vor să reformeze actuala clasă politică și implicit administrația statului român pentru ca România să fie guvernată democratic.

Nu au frică de nimic, nu sunt compromiși, nu au dosare penale, nu au afaceri cu statul, nu vin cu gândul să fure, vor doar să construiască în loc să dărâme.

Vor să construiască o Nouă Românie pe principii sănătoase, cu mentalitate europeană pentru spun ei că și românii merită să trăiască ca-n vest.

Au deja 31 de organizații locale, dintre care patru sunt în Diaspora, în Marea Britanie, Spania, Italia și Germania.

În acest an vor să se extindă în toată țara cu organizațiile locale, se pregătesc de alegerile locale parțiale și de ce nu, de anticipate, dacă PSD și PNL ajung la cuțite.

Pe termen lung pregătesc noua generație de politicieni care să reprezinte România la Bruxelles la alegerile din mai 2019.

Noua Românie se dezvoltă în fiecare zi, au deja mii de membrii în țară și în Diaspora și se bucură de susținerea Mișcării de 5 Stele, partidul fenomen din Italia.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie. Fii parte a schimbării care se produce în România sub ochii tăi!

Categorii: POLITICĂ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Antone Gradinaru
  Antone Gradinaru 26 martie, 2017, 11:03

  Se vede ca bunul dumnezeu a dezghetat mintile CRINOLOGITE de actuali Politicieni ,probabil ca siau zis asa nu se poate niste Hoti sa ne fure tara cum l;e place invocand votul pensionarilor si Asistatilor sociali SAU hotaragi SUGEREZ EI sa guverneze sub Inalta Monarhie sub coroana Reginei Margareta si DRAGI mosului veti fi recunoscuti ca eminente ,IN intreaga lume dand lectie de bune maniere si buna guvernare Romanilor,.

  Reply this comment
 2. emyg
  emyg 26 martie, 2017, 23:39

  good luck !

  Reply this comment
 3. Kis Zoltan
  Kis Zoltan 27 martie, 2017, 13:06

  In cazul in care vor fii cooptati jegurile corupte din vechile partied traditionale PSD;ALDE;UDMR;PNTCD:PNL;etc nu vor avea nici o snsa.

  Reply this comment
 4. RAVI
  RAVI 27 martie, 2017, 19:37

  CIOLOS ESTE IN ACEST PARTID?

  Reply this comment
 5. gogu
  gogu 21 aprilie, 2017, 19:46

  Nu-l puneti presedinte pe K W. J ???

  Reply this comment
 6. GeoB
  GeoB 9 mai, 2017, 22:26

  „Nu au frică de nimic, nu sunt compromiși, nu au dosare penale, nu au afaceri cu statul, nu vin cu gândul să fure, vor doar să construiască în loc să dărâme.
  Vor să construiască o Nouă Românie pe principii sănătoase, cu mentalitate europeană pentru spun ei că și românii merită să trăiască ca-n vest.” Doamne,da’ bine-ar fi,ca „m-am acrit” de „democratia” lor.Dar nu-mi vine a crede ca o sa mai apuc ziua cand vom avea si noi,”cei de rand”,un trai decent.27 de ani am tot sperat,am tot schimbat,dar tot degeaba.Am schimbat „tusea cu junghiul”.

  Reply this comment
 7. gelu glod
  gelu glod 10 mai, 2017, 08:31

  perfect pana la un punct. Acesti tineri participa si la actul de votare?

  Reply this comment
 8. Kozma
  Kozma 10 mai, 2017, 12:37

  Succes si multâ putere de muncâ un sfat,,,NU VÂ INFECTAȚ CU CIUMA DIN PARLAMENT,,au mai început si alți tiner politica dar au inbolnâvit lîngâ corupț, hoți, si penali

  Reply this comment
 9. atena ciontu
  atena ciontu 10 mai, 2017, 12:47

  Bravo! Va doresc succes!

  Reply this comment
 10. Patru Marin
  Patru Marin 10 mai, 2017, 17:58

  Va veni acsiasi MArie,dar cu alta palarie…

  Reply this comment
 11. augustin
  augustin 11 mai, 2017, 07:46

  Va doresc mult succes

  Reply this comment
 12. geta
  geta 11 mai, 2017, 20:49

  Numai sa nu fie de alde profesoara de romana sau cei care si su batut joc de Blaga la Bacau.

  Reply this comment
 13. Adrian TOADER
  Adrian TOADER 13 iulie, 2017, 09:56

  Frumoasa sigla ! in rest …as vrea sa citesc programul si desigur doctrina alaturi de CV-ul fondatorilor si istoricul acestora.

  Reply this comment
 14. Victor
  Victor 22 iulie, 2017, 01:01

  Felicitări!

  Reply this comment
 15. a dica
  a dica 27 iulie, 2017, 13:08

  Vor sa faca politica, sa vina in tara. Nu poti face ceva bun pentru tara platind impozite in alta parte.

  Reply this comment
 16. Florin
  Florin 17 martie, 2018, 13:28

  Locuiesc in UK
  Pot sa ma inscriu in PNR

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<