Șah mat la actuala clasă politică. PSD, PNL, USR, sunt istorie. Un nou partid prinde aripi în România. Noul proiect politic tinde să devină un fenomen în țară la fel cum Mișcarea de 5 Stele a devenit în Italia.

Sunt tineri, cu o medie de vârstă de 25 de ani, independenți financiar, politic și ideologic, și sunt puși pe fapte mari. Pentru că s-au săturat de actuala clasă politică, tinerii au fondat Noua Românie.

Prin intermediul acestui proiect vor să reformeze actuala clasă politică și implicit administrația statului român pentru ca România să fie guvernată democratic.

Nu au frică de nimic, nu sunt compromiși, nu au dosare penale, nu au afaceri cu statul, nu vin cu gândul să fure, vor doar să construiască în loc să dărâme.

Vor să construiască o Nouă Românie pe principii sănătoase, cu mentalitate europeană pentru spun ei că și românii merită să trăiască ca-n vest.

Au deja 31 de organizații locale, dintre care patru sunt în Diaspora, în Marea Britanie, Spania, Italia și Germania.

În acest an vor să se extindă în toată țara cu organizațiile locale, se pregătesc de alegerile locale parțiale și de ce nu, de anticipate, dacă PSD și PNL ajung la cuțite.

Pe termen lung pregătesc noua generație de politicieni care să reprezinte România la Bruxelles la alegerile din mai 2019.

Noua Românie se dezvoltă în fiecare zi, au deja mii de membrii în țară și în Diaspora și se bucură de susținerea Mișcării de 5 Stele, partidul fenomen din Italia.

Românii care doresc să devină membri în Noua Românie o pot face dacă au minim 18 ani și dacă nu au mai fost membri în alt partid în ultimii 7 ani. PNR nu acceptă traseiști politici și nici cei care vin pentru interese personale.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Dacă vrei să te înscrii în Partidul Noua Românie, poți completa AICI formularul online.

Află mai multe despre Noua Românie citind Statutul și Programul Politic pe site-ul oficial www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea zilnică a Noua Românie. Fii parte a schimbării care se produce în România sub ochii tăi!