Cutremur în politica românească. Un grup de români dau lovitura de graţie!

Când puţini români se mai aşteptau ca ceva să se schimbe şi în România, iată că minunea s-a produs. Un grup de români curajoşi au pus la cale un plan prin care românii sătui de actuala clasă politică, pot să-i concedieze definitiv. Aşa a luat naştere primul partid format din români care nu au mai făcut politică. 

Românii simpli, precum medici, profesori, studenţi, angajaţi, manageri, avocaţi, jurişti, economişti, sătui să fie conduşi de politicieni incompetenţi, au deci să se alăture singurului partid politic curat, creat de la zero de tineri care nu au mai făcut politică. Veste că românii, cei mulţi, plătitori de taxe şi impozite, s-au trezit din nepăsare şi şi-au făcut partid, a băgat în fierbere actuala clasă politică.

Noua Românie, proiectul care atrage zilnic sute de noi înscrieri, a stricat vacanţa politicienilor care nu acceptă cu un partid independent, pe care nu-l pot controla, le ameninţă funcţiile şi îi lasă fără conducta de bani.

PNR este apreciat de tot mai mulţi români care aleg să se înscrie în partid pentru că Noua Românie are ceea ce ei caută de 27 de ani: oameni oneşti, tineri, bine pregătiţi, dorinici de schimbare, români care îşi iubesc ţara.

Membrii PNR nu au frică de nimic, nu sunt compromiși, nu au dosare penale, nu au afaceri cu statul, nu vin cu gândul să fure, vor doar să construiască în loc să dărâme.

PNR nu acceptă membri din alte partide, nu acceptă traseişti politici şi nici alianţe şi fuziuni cu alte partide.

Dacă vrei să faci parte din PNR, trebuie să ai minim 18 ani împliniţi, dacă doreşti să te implici în dezvoltarea proiectului în limita timpului disponibil şi să nu vii cu interese ascunse căci vei pleca cu ele.

PNR, cel mai modern partid din România, a fost fondat pe 17 iunie 2017 de către Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Truţia şi Cristian Drăghiceanu. Au pornit patru la drum iar acum au ajuns să primească aproape 10.000 de cereri de înscriere în PNR, având peste 17.000 de simpatizanţi.

Au refuzat toate propunerile de fuziune şi preluare de organizaţii locale de la alte partide. Au preferat să crească natural şi să îşi construiască de la zero structurile locale astfel că au ajuns în prezent la 29 de Organizaţii.

Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația anuală în valoare de 60 lei se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală. Din aceşti bani, PNR se dezvoltă. Niciunul din membrii PNR, nu primeşte bani de la partid, nici măcar Preşedintele – Sebastian Popescu. Toţi fac muncă voluntară pentru că pun mai presus de orice interesul românilor şi dezvoltarea României.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.