După ce au pus o ”Poză de album”,  Mellina și Vescan anunță ”Cutrermur în inima mea”. Cei doi artiști au bătut palma pentru o nouă colaborare muzicală de senzație.

Mellina şi Vescan – “artiştii poeţi” – s-au gândit să revină în 2015 cu o nouă poveste muzicală sub formă unui alt single de senzaţie.

Noua piesă se va numi “Cutremur în inima mea” şi este o coproducţie MusicExpertCompany – Mango Records.

“După succesul pe care l-am avut împreună cu Vescan cu piesa ”Poză de album”, iată că am din nou ocazia să lucrez şi la noul meu single tot cu el. Sunt foarte fericită de piesă şi de colaborare. Şi sper ca piesă să între în sufletele oamenilor la fel ca ”Poză de album”, a declarat Mellina.

După succesul nebun avut cu primul single, Poză de album, care a adunat pe youtube peste 20 de milioane de vizualizări, Vescan vrea să repete succesul cu noul single.

 “E a două piesă la care lucrez alături de Mellina …cu mult drag! E întodeauna o plăcere să colaborezi cu Dorian Oswin şi Mellina, există o chimie destul de puternică între noi“, a spus Vescan.

Noul single Mellina şi Vescan a fost scris de către cei doi împreună cu Dorian Oswin, în studioul Mango Records, iar lansarea oficială va avea loc luni, 23 februarie, ora 20:00.