Incredibil dar adevărat. la Chișinău există cursuri unde moldovencele pot deveni experte în sex oral. Contra sumei de 1200 lei, moldovencele sunt învățate de psihologi, sexologi și sociologi cum să facă sex oral în mod profesionist.  Academia de Sex Oral de la Chişinău şi-a deschis o filială şi la Bucureşti.

După ce a învâtat moldovencele să facă sex oral ca la carte, organizația din Rusia care a deschis la Chișinău o școală de sexologie, unde profesorii predau cursuri de sex oral, vine acum la Bucureşti să şcolească şi româncele în materie de sex oral.

Cursurile durează circa 3,5 ore, costă 1.200 de lei moldovenești și se vor desfășura la centrul de instruire sexuală de pe strada Alecu Russo din Chișinău. Femeile dornice de senzații tari învață “arta sexului oral”, dar și alte trucuri pentru îmbunătățirea vieții sexuale în cuplu. Penisurile din latex sunt prinse de o oglindă montată pe un perete, iar cursantele sunt învățate cum să atingă organul sexual masculin cu mâna și cu buzele, dar și cum să practice efectiv sexul oral. Femeile care își doresc să rămână în anonimat pot beneficia de un training particular, care costă 5000 de lei moldovenești. Chișinăul intră astfel în clubul marilor orașe din Europa care găzduiesc astfel de cursuri de sexologie. Similare centre de instruire sexuală există şi în Moscova, Sankt-Petersburg, Samara.

Dupa ce organizatorii cursurilor de sex oral, de provenienta moscovita, psihologi si sexologi de calificare, au declarat că nu mai fac fată la Chisinau, solicitarilor, un ong din Bucuresti a propus deschiderea unei filiale a Academiei de Sex Oral în Capitala Romaniei .

„Cursantele, indiferent ca sunt din Moldova sau din Romania, se vor simti aici ca într-un cerc de prieteni. Trainerul le ajută şi le povesteşte, le răspunde la acele întrebări care au apărut în timpul vieţii sexuale”, a declarat Mariana Amigdala, directorul noii scoli de sex oral din Bucuresti.

La Bucureşti, orele de curs vor avea loc loc in sali ferite de ochii barbatilor, astfel incat, femeile sa se simta comfortabil si in largul lor. Cursurile au o baza teoretica, dar si practica, astfel incat, cunostintele sa fie mai bine

Academia „perversa” este frecventata de femei cu varsta cuprinsa intre 25-45 de ani. Stereotipurile sexuale din popor spun despre moldovence ca sunt focoase in pat, muntencele cu tendinta de a lua initiativa, banatencele se dovedesc timide, oltencele isi joaca pe degete partenerii, in timp ce ardelencele par sa nu fi starnit niciun mit sexual.

Traningurile vor fi conduse de psihologi si sociologi, iar grupurile de doritori vor numara cel mult 10 persoane.