Curățarea profesională a covoarelor din dormitor, esențială pentru un somn liniștit și odihnitor

Menținerea curată a dormitorului este un lucru esențial pentru un somn liniștit și odihnitor. Ștergerea prafului, schimbarea periodică a lenjeriei de pat, aerisirea, toate joacă un rol important în crearea unui mediu prielnic pentru odihnă.

Este recomandat ca și curățarea covoarelor să fie incluse în rutina de îngrijire a dormitorului.

Praful, părul și alte impurități se depun zilnic în țesăturile covoarelor. Acestea au nevoie de o curățare în profunzime pentru a elimina murdăria ascunsă.

Curățarea profesională a covoarelor, ideală pentru menținerea unui dormitor curat

Praful în exces în dormitor poate cauza reacții precum strănut și tuse.

Țesăturile covoarelor pot ascunde cantități mari de praf. Chiar dacă nu sunt vizibile, aceste particule mici pătrund adânc în fibrele covorului.

Aspirarea săptămânală și aerisirea covoarelor ajută la eliminarea prafului și a altor impurități, însă nu oferă o curățare în profunzimea țesăturilor.

În plus, țesăturile cu praf, păr și alte tipuri de murdărie sunt locul ideal de formare a acarienilor. Aceștia pot cauza la rândul lor reacții alergice atât la copii, cât și la adulți.

Curățarea profesională a covoarelor elimină murdăria ascunsă în profunzimea țesăturilor și previne formarea unui mediu prielnic pentru acarieni.

Acest proces este benefic pentru menținerea unui dormitor curat și astfel, pentru a avea un somn odihnitor.

Pe lângă acest aspect, curățarea profesională a covoarelor vine și cu alte beneficii.

Folosesc utilaje și detergenți profesionali pentru o spălare eficientă a covoarelor

Spălarea profesională a covoarelor combină acțiunea a două părți importante: utilaje profesionale și detergenți speciali cu o acțiune puternică.

Acestea curăță în profunzime țesăturile, eliminând chiar și murdăria ce nu este vizibilă ochiului liber.

Praful, părul, scamele și alte impurități sunt înlăturate eficient. La final, covoarele ajung acasă complet uscate și cu un parfum plin de prospețime.

Elimină petele inestetice și mirosurile neplăcute din țesături

Petele formate în țesături afectează aspectul covorului și pot duce la apariția unor mirosuri neplăcute.

Curățarea profesională elimină petele, împrospătează țesăturile și înlătură mirosurile nedorite.

În momentul în care covoarele curate sunt aduse în dormitor, întreaga atmosferă se schimbă. Camera are un iz proaspăt și un miros plăcut de curățenie.

Ajută covoarele să își mențină un aspect îngrijit

Datorită depunerii constante de praf și impurități, covoarele tind să își modifice aspectul. Culorile nu mai sunt la fel de vibrante, iar țesăturile au un aspect mat.

Curățarea profesională periodică oferă o reîmprospătare țesăturilor. Culorile își recapătă intensitatea, iar aspectul per total al covoarelor este îmbunătățit.

Din anul 2017, Spălătoria de covoare “Cristal” este alături de sătmăreni cu tot ce înseamnă curățarea și igienizarea covoarelor. Rezultatele vizibile, profesionalismul și amabilitatea sunt elementele ce reprezintă echipa spălătoriei “Cristal” din Satu Mare.