Alegria Online Shops, cel mai mare magazin online de lenjerii de pat din România, te trimite în excursie la Paris. Profită acum de reducerea din august la lenjerii de pat, plătești una și primești două, și alături de persoana iubită mergi în vacanță în capitala Franței. 

Azi a început în România cea mai mare reducere de preț la lenjeriile de pat. Alegria Online Shops, cel mai mare magazin online de lenjerii de pat din România lansează o săptămână de mega reduceri de preț.

În perioada 13-20 august, Lenjerii Pat Outlet are cea mai mare campanie de lichidare de stoc a verii, intitulată “Summer Black Week”, un brand dezvoltat de Alegria Online Shops în anul 2014.

Summer Black Week s-a întâmplat vara trecută şi, timp de o săptămâna clienţii au putut cumpăra lenjerii de pat la preţuri similare cu cele din perioada Black Friday.

În această săptămână se oferă un extra premiu clienţilor ce aleg să achiziţioneze produsele foarte reduse.

Dacă în 2014 Alegria Online Shops a oferit o vacanţă pentru 2 persoane în Grecia, anul acesta norocoșii care vor profita de oferta de reduceri pleacă în excursie la Paris.

Campania a fost un succes atât pentru companie cât şi pentru clienţi. Aceste destocaje mari ne ajută să înnoim accelerat paleta de produse, iar pentru clienţi sunt benefice deorece achiziţionează de două ori pe an produse la preţuri foarte bune”,  a declarat Alexandrina Gheorghe, proprietarul magazinului online Lenjerii Pat Outlet.

“Summer Black Week” este un concept îndrăzneţ, în special că a fost lansat de către un magazine de nişă, aşa cum este Lenjerii Pat Outlet.

În primul an a fost adoptat bine de către clienţii, însă este nevoie de cel puţin 3-4 ani că să putem decide dacă îl putem transforma într-un eveniment similar cu Black Friday.

Alegria Online Shops este o companie înfiinţată în anul 2013 şi are că obiect de activitate comerţul online.

În mai puţin de 2 ani de la lansare au fost livrate cu succes peste 100.000 de comenzi către clienţii din România.

Compania s-a axat în special pe comercializarea produselor textile pentru dormitor, cum ar fi: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi şi paturi.

În curând gama de produse va fi extinsă cu decoraţiuni interioare şi produse de îngrijire personală.