Cum trebuie să pregătești un colet înainte să îl expediezi în străinătate ?

 

Următoarele sfaturi sunt recomandate pentru majoritatea coletelor, dar consultați ghidul nostru pentru informații despre cum să împachetați articolele specializate care necesită precauții suplimentare.

Acesta dezvăluie tot ce trebuie să știți despre ambalare pentru un transport fără probleme prin oraș sau chiar peste granițele internaționale.

  • Alege o cutie rigidă, de bună calitate, din carton. Dacă reutilizați o cutie, asigurați-vă că îndepărtați etichetele de expediere vechi sau acoperiți adresele vechi.
  • Înfășurați articolul în hârtie absorbantă sau în ziar (dacă este fragil). Pentru articolele trimise într-un cadru, cum ar fi imaginile, protejați fața și spatele cu carton puternic mai mare decât ramă. Puneți material moale între cadru și carton pentru a reduce presiunea asupra sticlei.
  • Ambalați și sigilați articolul într-un container sau o cutie suficient de mică pentru a încăpea în cutia dvs. de transport.
  • Etichetați containerul interior cu adresa și adresa de retur și apoi puneți-l în cutia de expediere.
  • Înconjurați recipientul interior cu material de amortizare (cum ar fi un tricou vechi sau o folie cu bule) în partea de sus, de jos și pe toate părțile pentru a limita mișcarea și a proteja articolul.
  • Închideți cutia de transport cu bandă întărită .
  • Înfășurați cutia de expediere în hârtie kraft .
  • Lipiți toate cusăturile cu bandă întărită.
  • Scrieți adresa și adresa de retur în partea de sus – cea mai mare parte a cutiei.

Dacă utilizați o etichetă de expediere, asigurați-vă că este vizibilă și fixată plat pe partea cea mai mare a cutiei. Eticheta nu trebuie să se înfășoare în jurul marginilor cutiei sau să fie aplicată peste o cusătură sau închiderea cutiei. Nu acoperiți eticheta cu curele sau bandă adezivă.

Când ați terminat, trimiteți coletul. Alege o firmă cu experiență în transport colete Germania. Luați în considerare numărul de ani în care serviciul de curierat a fost activ și a desfășurat afaceri. În cele mai multe cazuri, o companie consacrată va avea o rețea, o acoperire și o capacitate mai bună de a vă ajuta în caz de urgență sau accident de curierat. De asemenea, cu experiența lor, se vor asigura că coletul tău ajunge în siguranță la destinația hotărâtă.

Recomandarea noastră sunt cei de la ZGR.RO, datorită fiabilității, serviciilor complete și profesionalismului pe care le oferă sunt consacrați pe piață pentru serviciul de coletărie Germania România și transport auto pe platforma România Germania.

Echipa ZGR.ro a devenit expertă în livratul coletelor, a mobilei sau altor pachete din România în Germania sau din Germania în România de la adresă la adresă.