Obișnuiești să mergi în excursii minunate, în locuri exotice, dar nu-ți plac deloc zborurile foarte lungi? Te deranjează zgomotul din avion, urăști mâncarea pe care o primești din partea companiilor aeriene și, aproape la fiecare zbor, simți că nu nu ai suficient de mult loc astfel încât să-ți întinzi și să-ți relaxezi picioarele? În caz că nu știai, te poți simți și bine în timpul unui zbor lung. Tot ceea ce trebuie să faci este să depui un pic de efort și să respecți sfaturile de mai jos.

Poartă hainele potrivite

Cel mai important aspect pe care să-l ai în vedere dacă îți dorești să te simți cât mai relaxată în timpul unui zbor mai lung este să porți niște haine extrem de confortabile. Nu contează neapărat cum arăți, ci este mult mai important confortul. O ținută confortabilă ar putea să includă o pereche de blugi mai largi, un tricou polo și niște pantofi sport. O altă variantă bună ar putea fi să îmbraci o rochie lungă, sport, pe care să o asortezi cu niște teniși și, eventual, cu un hanorac, în eventualitatea în care ești mai friguroasă. În niciun caz nu ar trebui ca, în timpul unui zbor lung, să porți haine mulate, deoarece nu te vei simți confortabil și, în plus, vei transpira foarte mult, cel mai probabil. De asemenea, evită să te porți o încălțăminte cu un toc foarte înalt. Dacă alegi o astfel de încălțăminte, cu siguranță că picioarele tale nu îți vor mulțumi.

Alege-ți cel mai bun loc

În toate avioanele există locuri mai bune decât altele, care îți permit să te odihnești cu adevărat în timpul zborurilor lungi. Totodată, locurile bune din avioane dispun și de prize la care poți să-ți încarci telefonul mobil sau tableta. Dacă nu știi, există niște site-uri pe care le poți accesa ca să afli care sunt cele mai bune locuri dintr-un avion. Folosește-le cu încredere și nu vei regreta!

Hidratează-te corect

Foarte mulți oameni nu se hidratează corect în timpul zborurilor, fie pentru că nu acordă atenție acestui subiect, fie că nu le place să folosească toaletele din interiorul avioanelor. Treci pentru toate inconvenientele unui zbor și alege să te hidratezi corect, atât înainte să te urci în avion, cât și după. Bea multă apă, limonadă, fresh-uri sau smothie-uri de fructe și legume. Pe de altă parte, evită să consumi băuturi alcoolice și cafea, deoarece acestea nu doar că te deshidratează, dar te și împiedică să dormi.

Când vine vorba de hidratare, preocupă-te atât de interiorul, cât și de exteriorul corpului tău. Astfel, înainte să te urci în avion, hidratează-ți fața, buzele și mâinile cu niște creme speciale, care te vor ajuta să treci mai bine peste multele ore de zbor.

Sursa foto: pixabay.com