Temperaturile de afară sunt deja peste treizeci și voi căutați în garderoba voastră câteva piese ușoare și lejere care să vă ajute să supraviețuiți în aceste zile toride? Ce materiale, croieli și culori ar trebui să alegeți pentru zilele tropicale de vară?

Materiale de vară

Nicio persoană nu se simte confortabil cu hainele lipite de piele în zilele toride. Puteți evita astfel de situații alegând haine confecționate din materiale potrivite.

Printre cele mai potrivite materiale care vă vor ajuta să supraviețuiți zilelor călduroase sunt în special inul și bumbacul, care sunt materiale clasice de vară. Bumbacul nu numai că este confortabil și lejer, ci și absoarbe perfect umiditatea, dar este, de asemenea, ușor de spălat și de întreținut. Deși inul este unul dintre materialele care se șifonează destul de ușor, este, de asemenea, unul dintre cele mai lejere și ușoare materiale. În zilele călduroase de vară, o combinație mai bună, precum un tricou din bumbac sau un top fără mâneci și pantaloni de in sau o fustă nu există.

Un loc important printre materialele de vară îl ocupă și bambusul, care se caracterizează prin proprietăți de absorbție și mai bune decât bumbacul, câștigă treptat un loc de neînlocuit printre materialele de vară. În plus, are și efecte termoregulatoare și antibacteriene și poate absorbi parțial radiațiile UV nedorite. În prim plan întră și materiale precum cânepa și mătasea din fibre naturale.

Culori și motive de vară

Culoare albă stă la baza ținutelor de vară, care nu numai că este foarte la modă, ci și creează un contrast frumos cu pielea bronzată. Desigur, puteți alege și alte culori, cum ar fi nuanțe de roz sau bej. Este foarte elegant dacă le puteți combina cu piese care sunt doar cu un ton sau două mai deschise. Nu trebuie să alegeți exclusiv doar nuanțe deschise, culorile mai intense sunt, de asemenea, foarte interesante.

Nu uitați să alegeți motive potrivite. Motivele florale sau nautice sunt extrem de potrivite pentru vară, precum și dungi verticale sau oblice, de exemplu într-o combinație la modă alb-negru. Fără probleme puteți combina și două motive între ele, dar astfel încât acestea să se potrivească. Combinați, de exemplu, un model cu motive mai mari cu unul cu motive mai mici, rezultatul vă va surprinde în mod plăcut.

Croieli de vară

Pe căldură, vă veți simți cel mai bine în croieli libere. Din garderoba noastră preferăm în mod evident rochiile. Piesele interesante de vară sunt, de exemplu, rochiile lejere tip cămașă, rochii fără bretele sau cu spatele gol. Totuși, vă veți simți foarte fresh, de exemplu, și într-o cămașă lejeră, fustă, pantaloni largi sau orice altă piesă supradimensionată.

Pontul nostru: Nu știți de unde să cumpărați astfel de piese? Vizualizați magazinele Bonprix sau Answear. În plus puteți economisi la cumpărături. Vă pot fi de folos epantofi.ro reduceri sau coduri reducere about you.

Accesorii moderne

Chiar și în zilele călduroase de vară, nu uitați de accesorii elegante care nu numai că vor crea din ținuta voastră una mai specială, dar în același timp vor proteja și de lumina puternică a soarelui. Un accesoriu foarte popular sunt pălăriile cu boruri largi. Iar ca ținuta de vară să devină un perfectă nu uitați să adăugați o pereche de ochelari de soare eleganți, cu filtru UV.

Și cum rămâne cu pantofii?

Ținuta de vară include și o pereche de încălțăminte potrivită. În zilele călduroase de vară, uitați de încălțămintea închisă. Lasați picioarele voastre să respire și încălțați-vă în sandale ușoare cu o talpă tare. Nu veți da greș nici dacă alegeți espadrile din cânepă, pe care le puteți combina atât la îmbrăcăminte elegantă și cât și sport.

Deci, v-am inspirat? Atunci înseamnă că sunteți pregătită de o plimbare! Nu există nici o îndoială că pe vreme caldă de vară veți străluci precum soarele.