Trebuie doar să vrei și totul va fi posibil. Chiar și să îți faci locuința mai luxoasă. Tot ce ai nevoie este de câteva mici ajustări în câteva locuri importante din casă, iar lucrurile vor începe să prindă formă. Începând cu sistemul de încălzire în pardoseală care poate da gata pe oricine, vei vedea cum o simplă plantă poate crește substanțial gradul de confort al casei tale. 

Frunzele sau ramurile de Eucalipt

Dacă tot am menționat plantele, haide să îți oferim o idee care nu doar că va îmbunătăți drastic aspectul casei tale, dar o va face să pară o capodoperă născută în cele mai scumpe birouri de arhitectură. Ramurile de eucalipt oferă foarte multă personalitate locului unde acestea sunt amplasate. Frecvent, acestea sunt puse în verande, lângă lămpi sau corpuri de iluminat, la colțuri de șindrilă, în apropierea dormitoarelor sau chiar în băi.

Rain Shower – Un cap de duș în ploaie

Capul de duș care imită ploaia a devenit un lucru foarte dorit de către toți cei care își pun în plan să construiască o casa. Chiar dacă vrei sau nu, vei fi obligat să îți vizitezi dușul cel puțin o dată pe zi. De ce să nu fie un loc unde să te simți și bine? Dușul în ploaie oferă o senzație plăcută, oferă băii tale un iz de lux și nici nu te face să pari zgârcit.

Un minibar mobil

Dacă vrei să duci extravaganța până la limitele luxului, dar ai și o locuință ceva mai mare, vei dori obligatoriu să ai un bar mobil pe care să îl poți plimba prin locuință și să te lauzi cu toate tipurile de băuturi pe care ai învățat să le faci. Minibarul poate fi cât de extravagant îți dorești tu să fie. Poate avea luminițe, leduri, băuturi scumpe sau mai ieftine, vinuri, ustensile, pahare și orice îți poți dori tu pentru ca acesta să impresioneze pe cât de mult posibil.

Încălzire în pardoseală

Dacă aștepți musafiri, ar fi păcat să nu îi impresionezi. Dacă știi deja că aceștia nu au încălzire în pardoseală acasă, poți profita de acest lucru pentru a le oferi o experiență pe care nu au mai avut-o. Pornește încălzirea în pardoseală înainte ca oaspeții să ajungă și invită-i pe aceștia să se descalțe chiar de la intrarea în camerele unde ai pornit încălzirea.

Zâmbetele care sunt lăsate de sistemele de încălzire în pardoseală pe chipurile oamenilor sunt lucruri unice și pe care nu le vei putea genera niciodată altfel. Un sistem bun de încălzire în pardoseală este cel de la UPONOR Sistem încălzire în pardoseală.

Draperii din catifea

Draperiile din catifea sunt nucleul opulenței. Dacă există ceva care să ofere un iz mai puternic de lux, catifeaua este cea care câștigă. Este incredibil cum o pereche de astfel de draperii poate schimba complet modul în care se prezintă o cameră, dar și o întreagă locuință.

Deci dacă un sistem de automatizare premium încălzire în pardoseală nu te convinge, sigur decorațiunile de lux o vor face.