Atunci când caroseria mașinii tale suferă daune și necesită reparații, cu siguranță vrei să găsești cele mai convenabile și eficiente soluții de rezolvare a problemelor. Autoturismul nu este un obiect pe care să îl poți schimba de fiecare dată când se strică.

Astfel că e nevoie să apelezi la soluțiile oferite de service-uri. Dacă alegi înțelept, te poți bucura de reparații excelente. Serviciile de vopsitorie și tinichigerie auto disponibile la cele mai bune service-uri îți vor face mașina să arate ca nouă, în cel mai scurt timp.

Înainte de a alege service-ul către care să te îndrepți, trebuie să știi ce avantaje oferă o astfel de instituție care se supune celor mai ridicate standarde de calitate. Iată care sunt reperele în funcție de care să te ghidezi atunci când alegi service-ul cu care vei lucra pentru a-ți repara mașina.

Tehnologie modernă de tinichigerie auto și vopsitorie

Indiferent de natura serviciilor pe care vrei să le cumperi, trebuie să îți amintești că perioada contemporană a adus cu sine un progres tehnologic uluitor. Prezentul ne oferă luxul de a putea rezolva probleme de tot soiul într-o metodă foarte apropiată de perfecțiune, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Și în cazul mașinilor, defecțiunile de la nivelu lcaroseriei pot fi reparate în așa fel încât să nici nu pară că au exista vreodată. Atunci când ai nevoie de servicii de tinichigerie auto, trebuie să te gândești că avantajele pe care dorești să le obții sunt următoarele:

  • aspect vizual plăcut, cât mai apropiat de cel din fabrică;
  • grosime uniformă a finisajelor și a vopselurilor, pentru a scăpa de semnele de reparație;
  • rezistență pe termen lung a lucrării;
  • utilizarea de materiale și tehnologii prietenoase cu mediul înconjurător.

Vestea bună este că, grație celor mai moderne tehnologii utilizate de service-urile de top, aceste avantaje sunt bifate fără emoții. De pildă, sistemul Nitrotherm Spray ajută la procesul de tinichigerie prin utilizarea de azot încălzit, în loc de aer comprimat. Această variantă este una mult mai eficientă și prietenoasă atât cu mediul, cât și cu tot ce înseamnă caroseria mașinii. De asemenea, sistemul Nitrotherm Spray garantează o finalizare în timp scurt a lucrării, grație vitezei de acțiune a tehnologiei.

Mână de lucru de calitate

Firește, niciun service nu poate compensa lipsa unor meseriași bine pregătiți cu ajutorul tehnologiei moderne. Este foarte important ca locul în care mergi să îți repari mașina să fie unul care pune accent pe profesionalismul angajaților. Tehnologia modernă trebuie manevrată de oameni bine instruiți și gata să îți ofere un ajutor bazat pe experiență și expertiză de cel mai înalt nivel.

Procesul de tinichigerie auto presupune îndreptarea elementelor ce țin de caroserie, precum și repararea structurii metalice și de rezistență. Sunt pași care trebuie făcuți cu maximă atenție și îndemânare. De asemenea, după finalizarea acestor aspecte, este nevoie și de desfășurarea în condiții optime a etapei de vopsitorie auto. Experții de la cele mai serioase service-uri îți vor asigura vopsirea cu trei straturi de vopsea, care vor avea rol de protecție, susținere, culoare, precum și cu un strat de lac, pentru protejare totală și longevivă.

Așadar, pentru a te bucura de cele mai bune servicii de vopsitorie și tinichigerie auto, trebuie să apelezi la un atelier dotat cu cele mai moderne tehnologii și cu un personal dedicat și bine pregătit. O soluție excelentă de service auto este Cars Inv, care dispune de tehnologii moderne, inclusiv Nitrotherm Spray, utilizat în patru cuptoare de vopsitorie. Experții Cars Inv au zeci de ani de experiență și îți vor garanta reparații la prețuri bune și în timp scurt. De asemenea, service-ul poate pune la dispoziția clienților și mașini de schimb, până la finalizarea reparațiilor.