Anunturi Auto Bucuresti

Cum să cumperi o mașină uzată

Dacă doriți să cumpărați o mașină uzată, sunteți departe de a fi singuri. Între vânzările private și concesionare, aproape 40 de milioane de vehicule uzate își schimbă mâna în fiecare an.

Cu atât de multe opțiuni, găsirea unei mașini potrivite pentru dvs. poate fi o provocare. Așadar, am creat o listă de pași pentru a vă ajuta să găsiți și să cumpărați mașina dvs. uzată perfectă.

1. Cât de multă mașină vă puteți permite?
2. Construiți o listă țintă a vehiculelor uzate
3. Verificați prețurile
4. Găsiți mașini second hand de vânzare în zona dvs.
5. Verificați raportul istoric vehicul
6. Contactați Vânzătorul
7. Testați-conduceți mașina
8. Inspectați mașina
9. Negociază o afacere bună
10. Finalizați documentele

Ce mașină vă puteți permite?

O regulă generală: dacă contractați un împrumut pentru a vă plăti mașina, plata mașinii dvs. nu ar trebui să fie mai mare de 20% din plata plătită pentru acasă. Dacă rămâneți la un buget restrâns, poate doriți să cheltuiți și mai puțin. Mașinile uzate vor avea nevoie de o atenție suplimentară din când în când: anvelope noi, întreținere și altele asemenea. Și apoi există și celelalte costuri de proprietate pe care cumpărătorii uită uneori să le ia în calcul, cum ar fi combustibilul și asigurările.

Dacă mașina pe care intenționați să o cumpărați este în afara garanției, ar putea fi o idee bună să alocați un fond „just-in-case” pentru a acoperi orice reparații neașteptate.

Construiți o listă țintă a vehiculelor uzate

Nu este un secret faptul că Honda Accord și Toyota Camry fac mașini uzate bune. Dar s-ar putea să coste câteva mii mai mult decât un Ford Fusion sau Kia Optima comparabil, chiar dacă și acestea sunt mașini bune. Deci, dacă doriți să economisiți bani, luați în considerare mai multe mărci. Vă sugerăm să faceți o listă cu trei mașini care să răspundă nevoilor dvs. și să se încadreze în bugetul dvs. Recenziile autoturisme Bucuresti au informații excelente pentru a vă ghida alegerile.

Prețurile sunt determinate parțial de locul în care cumpărați. Veți găsi mașini second-hand în secțiunile de mașini second-hand ale reprezentanțelor de mașini noi, loturi de mașini second-hand independente, comercianții cu amănuntul de mașini second-hand, cum ar fi Anunturi Auto Bucuresti, și site-uri web unde vânzătorii de părți private își listează mașinile. Dintre cele patru, mașinile private vor avea de obicei cel mai mic preț de vânzare. Mașinile vor costa, de obicei, cel mai mult, dar din motivele pe care le-am menționat. Pentru a vedea ce plătesc alți oameni pentru modelele pe care le-ați ales, Dealer auto second hand Timisoara oferă o modalitate rapidă de a vedea prețul mediu plătit pentru mașina din zona dvs.

Găsiți mașini second hand de vânzare în zona dvs.

Un loc ușor pentru a începe să vă construiți lista de ținte este pagina de inventar a mașinilor second-hand Edmunds. Pentru a găsi exact mașina dorită, vă puteți filtra căutarea după mai mulți factori, inclusiv kilometri pe kilometrajul mașinii, prețul și caracteristicile acesteia și distanța dealerului față de dvs. Utilizați site-urile web pentru alte piețe de mașini second-hand menționate pentru a economisi timp.