Ani de-a randul nu am stiut ca pot sa fac o alegere de genul asta. M-am aruncat in tot felul de job-uri de toata jena care nu mi-au adus nimic bun, mi-au adus riduri, cearcane si un psihic destul de daramat.

Cam cu asta m-am ales dupa 7 ani de munca in sistemul asta romanesc, care te stoarce de energie si nu te lasa sa alegi. Mergi intr-o lume in care conteaza doar randamentul pe care il dai, nu contezi niciodata tu.

Eu m-am saturat sa uit de mine si sa nu mai am puterea sa merg mai de parte. Un prim pas a fost sa incep sa imi caut de munca. Si uite asa au trecut 6 luni. Nimic nou sub soare, niciun job care sa ma faca sa spun „asta e ceea ce vreau”. Ba erau veniturile prea mici, ba nu ma regaseam in domeniu, ba era extrem de departe si faceam 2 ore pana la munca.

Ramasesem fara bani, imi terminasem toate economiile si facusem si foarte multe datorii. Dupa o lunga absenta in campul muncii, am inceput sa merg la interviuri pentru model de videochat. Vazusem ca se castiga bine, si am zis sa merg la cateva interviuri. Sincer?

Cautam seriozitate si un loc in care sa ma regasesc. Un loc care sa imi ofere stabilitate financiara si avantaje de care ma pot bucura, un loc care sa aiba o echipa deschisa si oameni care sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa cresti din toate punctele de vedere.

Dintre toate studiourile pe care le-am studiat si la care am fost la interviu, m-am oprit la Rich Girls Studio videochat Bucuresti care parea sa imi ofere tot ceea ce imi doream, lucru care intre timp s-a adeverit. M-am dus la interviu, mi s-au prezentat toate avantajele, tot ce voiam sa stiu.

Mi s-a raspuns la toate intrebarile si mi s-a oferit cazare intr-un apartament de lux. Si am inceput sa ma pun pe picioare, usor usor. Am luat exemplul traineritelor, m-au invatat cum sa cresc, m-au invatat sa fiu buna. In 2 luni, am inceput sa am incasari considerabile.

Cu ajutorul oferit de studio si cu multa ambitie si implicare, am reusit sa fiu foarte buna. Am avut o echipa mare si puternica in spate care m-a ambitionat si m-a propulsat in topul modelelor de videochat.

Acum, dupa 6 luni, reusesc sa fac peste 6000$ pe luna si nu mai duc lipsa de nimic. E uimitor ca am reusit sa gasesc un job asa cum imi doream, sa am posibilitatea sa cresc, sa prind incredere in mine si sa ma transform intr-o femeie frumoasa. Imi place, sunt mandra de alegerea pe care am facut-o!