Cum sa alegi un soft financiar-contabil cu adevarat user friendly

Un soft financiar-contabil foarte bun, pe langa o gama complexa de activitati pe care le poate indeplini cu succes, este foarte usor de folosit, are o interfata prietenoasa si te ajuta in permanenta cu update-uri. De aceea, este foarte important sa achizitionezi o platforma care iti usureaza munca si iti sustine activitatea prin solutii rapide, corecte si eficiente.

Cu cat modul de lucru este mai cursiv, cu atat timpul alocat pentru un anumit task scade considerabil. Tu stii ce trebuie sa ofere o astfel de platforma? Mai jos ai o lista cu cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont, atunci cand cauti un soft financiar-contabil user friendly:

Interfata prietenoasa

Atunci cand iti cumperi un soft de contabilitate, ai grija sa iei in calcul si interfata de care acesta dispune. Este bine sa te bucuri de un program care iti permite o flexibilitate ridicata, pentru a-ti putea personaliza, in functie de preferinte, modul de lucru. Pentru ca fiecare angajat are un mod diferit de lucru, prin care da cel mai bun randament, este foarte important sa beneficiezi de o libertate in procedurile de lucru. De aceea, o interfata intuitiva a softului financiar-contabil le permite angajatilor sa inteleaga mult mai bine modul in care programul functioneaza, pentru cele mai bune rezultate. Inca un detaliu foarte important de care sa tii cont este compatibilitatea soft-ului respectiv cu diferite sisteme de operare si functionalitatea pe tableta, smartphone si laptop.

Actualizari in timp real

Nu este un secret pentru absolut nimeni din acest domeniu ca cifrele inseamna dinamism si transformari. Totul se actualizeaza, totul trebuie reevaluat automat si cu foarte multa precizie. De aceea, un soft financiar – contabil profesionist ajuta utilizatorii cu actualizari ale informatiilor vitale in timp real. De exemplu, sunt actualizate toate noile prevederi in functie de legislatia in vigoare, iar programul actioneaza din acel moment in functie de noile schimbari. De asemenea, un program de contabilitate cu o viteza buna de actualizare iti ofera informatii despre statusul firmelor partenere, in functie de datele obtinute de la Ministerul Finantelor.

Schimbari in functie de feedback

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care o poate indeplini un soft financiar-contabil este adaptabilitatea in functie de nevoile clientului. Aceasta personalizare a serviciilor transforma o platforma generala de contabilitate intr-un program inteligent, mulat pe anumite nevoi specifice. In programare orice este posibil, asa ca daca ai nevoie de un buton, de o coloana sau de un raport personalizat, un soft financiar-contabil cu adevarat user friendly iti poate oferi rapid o solutie sustenabila.

Este foarte important sa alegi cel mai bun program de contabilitate pentru activitatea firmei tale. Insa este si mai important ca acest soft sa le ofere un ajutor real angajatilor tai, printr-o interfata prietenoasa si un suport logistic actualizat in timp real. Lumea cifrelor se bazeaza pe dinamism si transformari, de aceea un soft financiar-contabil profesionist trebuie sa tina pasul cu aceeasi viteza. Nu in ultimul rand, tine cont de adaptabilitatea softului respectiv la nevoile specifice afacerii tale. Poate ai avea nevoie de un anumit raport personalizat, sau poate ca interfata noului soft ar putea semana mai bine cu cea folosita de fostul program, doar pentru ca angajatii sa il inteleaga mai repede. In programare orice este posibil, de aceea este necesar sa iti gasesti un partener de incredere, care iti poate furniza exact produsul si serviciile de care compania ta are nevoie.

Sursa foto: pexels.com