Romanii sunt persoane optimiste si de multe ori nu pun raul inainte, merg pe gandirea ca „mie nu mi se poate intampla”, insa situatii neprevazute pot sa apara tot timpul, si asta indiferent de cate verificari o sa faci la masina inainte de a pleca la drum si indiferent de vasta sau modelul masinii.

Majoritatea soferilor cauta o platforma de tractari auto Brasov numai cand este cazul, insa este bine sa cauti dinainte o astfel de firma si sa ai deja numarul ei in agenda telefonului cand pleci la drum chiar daca nu o sa fii vreodata nevoit sa apelezi la ei.

In caz ca ai probleme cu masina

Daca masina inca merge, incearca sa ajungi intr-un loc sigur, ferit de trafic, unde o sa poti sa faci verificari sau sa suni linistit la o firma de tractari auto Brasov. Daca motorul masinii insa numai porneste, porneste avariile si semnalizeaza locul folosind triunghiurile reflectorizante din dotare.

Cum sa alegi firma de tractari auto?

Iata cateva aspecte importante de avut in vedere cand sau daca o sa ai nevoie de asistenta auto. Daca nu ai inca contactul unei firme de tractari, cauta una insa incearca sa te feresti de privati sau firme care taxeaza exagerat si incearca sa profite de necazul tau sau iti pot genera alte probleme la masina.

Poti intreba fara nici o retinere daca firma este licentiata de Ministerul Transporturilor si Autoritatea Rutiera Romana pentru a putea realiza transporturi pentru terti. Astfel vei avea o garantie in plus ca deplasarea se va face in siguranta pentru toate persoanele si autoturismul de transportat.

Firma trebuie sa detina o asigurare CMR valabila. Aceasta este importanta deoarece ofera despagubiri in cazul in care autoturismul tractat sufera avarii in timpul transportului.

Sa practice preturi corecte, o sa va dati seama imediat daca nu este asa. Eventual daca timpul iti permite da mai multe telefoane ca sa poti face o comparatie.

Cauta pe Google, firma trebuie aiba o bune evaluari de la clienti. Este greu sa multumesti pe toata luma, insa facand o medie o sa va dati seama daca este o firma serioasa sau nu.

Odata gasita firma de tractari, spune-le despre eventuale alte probleme suplimentare precum pierderea cheilor, pozitia masinii in afara partii carosabile, daune suferite etc. Toate aceste detalii pot ajuta firma de tractari sa trimita cat mai rapid utilajele si persoanele potrivite cazului tau.

Articol optimizat in motorul Google de Optimizare SEOAdvertoriale SEO.