Cum să ai o garderobă modernă cu piese puține: 5 piese vestimentare must-have pentru o ținută cu stil în anotimpul rece

Pentru cei mai mulți dintre noi, scăderea temperaturii din termometre vine cu provocări pe toată linia, iar zona vestimentară nu face nici ea excepție. Dacă ești o femeie atentă la imaginea ei și care e preocupată de tendințele sezonului, acest articol vine să te ajute să îți ușurezi viața.

Iată care sunt piesele de bază ale unei garderobe cu stil în sezonul rece:

Cu toate ne dorim o garderobă în tendințe indiferent de sezon, însă nu toate avem spațiul de stocare sau bugetul necesar pentru a cumpăra tot ce ni s-ar potrivi. Dacă vrei să ai o garderobă modernă cu investiții minime, iată câteva piese care nu ar trebui să lipsească din dulapul tău de toamnă-iarnă.

  1. Paltonul din stofă groasă

Un palton dintr-o stofă de calitate, într-o culoare neutră și cu un croi curat este o piesă de rezistență a oricărei garderobe de sezon rece. Alege paltonul în funcție de conformația corpului tău astfel încât să ți se potrivească perfect, și vei avea o piesă pe care să o porți sezoane la rând.

  1. Puloverul tricotat

Poate când spui pulover tricotat te gândești la cele pe care le tricotau bunicile noastre, însă adevărul este că un pulover tricotat, din lână sau cașmir, cu ochiuri mari, sau poate tricotat mărunt, într-o culoare care să îți complimenteze trăsăturile, este o piesă ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă în nici un sezon rece. 

  1. Cardiganul

Pentru momentele în care nu vrei să spui la revedere bluzițelor mai vaporoase, dar nici să îngheți, s-a inventat cardiganul. O piesă vestimentară de neratat, un cardigan bine ales are puterea de a schimba orice ținută, în timp ce te ajută să fii confortabilă.

  1. Cizmele de cauciuc

Un element central al garderobei tale de toamnă-iarnă îl reprezintă încălțămintea. Iar în perioada cu ploi reci și zăpadă a anului, o pereche de cizme din cauciuc sunt indispensabile pentru o garderobă practică și modernă în același timp.

  1. Ghetele

Anotimpul rece nu este, însă, doar anotimpul cizmelor din cauciuc, ci și al ghetelor. Fie că alegi o pereche de ghete cu platformă de la Reverse, sau o pereche de ghete îmblănite, alege-le ținând cont de stilul tău de viață și de particularitățile sezonului, nu doar de tendințe. Astfel vei avea în garderobă o piesă clasică și practică, pe care să o poți purta mai mult de un singur sezon, iar bugetul și dulapul tău îți vor fi recunoscătoare.

Să ai o garderobă bine pusă la punct pentru sezonul rece nu-i o misiune atât de grea pe cât pare. Ai grijă la calitatea pieselor de bază, alege-le și păstrează-le cu grijă, pentru a te bucura de outfituri moderne și elegante sezoane la rând. Alege-le în funcție de personalitatea ta, de calitatea materialelor și a croielii, și cu siguranță vei fi o adevărată apariție oriunde mergi. Fie că vorbim despre încălțări sau haine, ține cont de aceste sfaturi atunci când te pregătești pentru cumpărături, pentru a avea o garderobă frumoasă și aerisită. Donează ce nu mai porți, adu un suflu nou șifonierului tău și bucură-te de sezonul rece cu eleganță! 

Sursa foto: pixabay.com