Cum poti fi fericit cu bani putini

Banii aduc fericirea? Intr-o mai mica sau mai mare masura se pare ca au aceasta putere. Sau, mai bine spus, banii te ajuta sa obtii confortul de care ai nevoie pentru a resimti senzatia de fericire. Insa, fericirea nu apartine exclusiv celor bogati! Invata sa fii fericit cu bani putini!

Care sunt cele mai comune 3 lucruri care ii fac pe oameni sa se simta fericiti?

In primul rand, am spune banii, apoi hainele de lux si mai apoi, oamenii claseaza starea de sanatate. Deci, uite cum te poti bucura de toate acestea!

  • Bani? Credite rapide!

Daca nu te aflii in clasa celor cu venituri foarte mari, inseamna ca te-ai confruntat cu situatii in care ai fost nevoit sa gasesti diverse modalitati de a-ti suplimenta veniturile. Fie ca ai incercat sa-ti monetizezi pasiunile, fie ca ai incercat poate sa vinzi lucrurile pe care nu le mai foloseai, ori ca pur si simplu ai apelat la familie si la prieteni pentru un sprijin financiar, cu siguranta ca ai cautat sa faci rost de bani tocmai pentru ca cei din salariu nu iti ajung. Pentru lunile in care ai ramas fara economii, scoate asul din maneca si solicita un credit online rapid. Primesti banii in cel mai scurt timp, fara sa faci dovada veniturilor si fara garantii.

  • Haine? Reduceri de vara!

Hainele fac omul, mai ales in zilele noastre. Poate ca admiri revistele glossy si iti spui ca nu iti vei permite niciodata tinutele pe care le poarta modelele. Te inseli! Centrele comerciale de tip outlet comercializeaza haine din colectiile marilor branduri, branduri recunoscute la nivel international. Politicile practicate includ preturi mai reduse cu mai multe de jumatate din pretul real al acestor piese vestimentare.

In plus, reducerile de vara nu au ocolit nici magazinele din marile mall-urile, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si incepe sesiunile de shopping.

  • Sanatate? Clinici profesionale!

Sanatatea este una dintre cele mai scurte modalitati de a ajunge la fericire, insa, din pacate, oamenii nu ii acorda atat de mare importanta. Dar, nu uita ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, chiar si din punct de vedere al costurilor! Investeste in servicii medicale de calitate la clinici profesionale care ofera discounturi ocazionale. Si in plus, rasfata-te daruindu-ti tratamente faciale, masaje terapeutice sau chiar un tratament de albire a dintilor.

Ce-ai zice sa incerci sa fii fericit cu bani putini?

Sursa: http://www.feex.com