In momentul in care iti alegi locatia pentru nunta este important sa tii cont de mai multe lucruri foarte importante. Nunta la Seva Events  va fi un succes, deoarece sala de evenimente este perfecta pentru orice tip de nunta, indiferent de numarul de invitati.

 

Este recomandat ca viitorii miri sa tina cont de mai multe aspecte importante inainte de a alege o locatie ca fiind cea potrivita.

 

Nunta la Seva Events – numarul de invitati

In functie de numarul de invitati se poate restrange cu mult campul de cautari pentru locatii de evenimente. Avand in vedere acest aspect, se va tine cont in primul rand de faptul ca va fi nevoia de un spatiu cat mai mare daca sunt foarte multe persoane care vor participa la eveniment.

 

Daca, in schimb, invitatii sunt putini, atunci un spatiu prea mare va face ca atmosfera de la eveniment sa para rece si impersonala.

 

Persoanele care aleg sa isi organizeze nunta la Seva Events au avantajul ca, indiferent de numarul de invitati, se va gasi formula potrivita de amplasare a oamenilor in interior, astfel incat toti sa se simta bine si atmosfera generala sa fie una cat mai buna.

 

Tematica nuntii

Fiecare nunta are o tema proprie si, din acest motiv, este foarte important ca inca de la inceput sa se discute foarte clar cu toate persoanele implicate in organizare, pentru a fi stabilite toate detaliile. Daca tema este, spre exemplu, toamna, atunci intreaga locatie trebuie sa poata fi decorata in acest sens. Elementele decorative pentru scaune, mese si pereti trebuie sa fie in culori aramii, florile trebuie sa fie specifice toamnei si sunt recomandate fructele acestui anotimp.

 

Discutand cu personalul, se pot pune la punct chiar si cele mai mici detalii. Tortul va trebui sa respecte tematica si, de aceea, este important sa se stabileasca inca de la inceput daca tortul poate fi adus din afara locatiei sau trebuie cumparat tot de acolo. In cazul in care tortul trebuie sa fie cumparat de acolo, trebuie verificat daca poate avea forma si compozitia dorite.

 

Meniul

Sunt locatii care asigura si mancarea si locatii care doar inchiriaza spatiul si decorul, dar acestea sunt mai rare. Meniul trebuie stabilit in functie de buget si cele mai multe localuri vor oferi cel putin doua variante, daca nu chiar mai multe. In functie de aceste variante de meniu se va alege unul care sa se integreze in buget.

 

De asemenea, este important de mentionat si faptul ca atunci cand exista persoane cu alergii alimentare sau cu restrictii de dieta, pentru ele trebuie sa fie facut un meniu special.

 

Toate aceste aspecte trebuie comunicate personalului din local, astfel incat sa se gaseasca o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. La o nunta, invitatii trebuie sa se simta bine si sa aiba mediul ideal, pentru a se putea distra in voie, iar mirii vor lua in calcul toate aceste detalii daca vor ca nunta lor sa fie apreciata. Se va vedea usor daca invitatii se simt bine, pentru ca fie vor fi foarte activi, fie vor sta seriosi pe scaune.