Avand un bogat patrimoniu, in Romania orice persoana poate gasi, daca isi doreste acest lucru, chiar si un conac de vanzare. Cu toate ca multe dintre aceste cladiri de patrimoniu au fost abandonate, exista insa si cladiri care inca mai sunt disponibile. Foarte multe dintre cladirile de patrimoniu au fost abandonate, iar acest lucru vine si datorita faptului ca este foarte greu uneori ca persoanele interesate de aceste proprietati imobiliare sa gaseasca mostenitorii sau proprietarii pentru a le achizitiona.

De ce sa investesti in cladiri de patrimoniu?

Exista o multime de argumente pentru a investi intr-o astfel de cladire, iar daca aveti bugetul necesar pentru a face o astfel de investitie cu siguranta sunteti interesati de aceste proprietati istorice de vanzare.

Multi turisti apreciaza trecutul si istoria Romaniei, de aceea aceste conace de vanzare pot fi chiar achizitionate la un pret accesibil daca se priveste din perspectiva realizarii de exemplu al unui spatiu de cazare deosebit. Un astfel de spatiu de cazare poate amortiza investitia intr-un timp scurt. De exemplu se mai poate avea in vedere o investitie de tip restaurant rustic in situatia in care o cladire istorica nu permite amenajarea ca un spatiu de cazare.

O astfel de investitie nu poate da gres, de aceea tot ce trebuie sa faceti pentru a reusit sa investiti este sa va interesati de imobiliarele istorice. Veti constata ca de cele mai multe ori, preturile sunt comparabile cu preturile unui imobil clasic din marile orase. Cu toate acestea insa, aceste cladiri de patrimoniu se remarca atat prin exclusivismul lor, cat si prin atmosfera pe care o ofera. Nimic nu se compara cu exclusivismul de a trai intr-un conac sau chiar intr-un castel, nici macar un apartament modern sau o casa in centrul Bucurestiului.

La cine apelati cand doriti achizitionarea de cladiri de patrimoniu?

Artmark Historical Estate va ofera ocazia de a va bucura de achizitia unor proprietati istorice din categoria cladirilor de patrimoniu. Aceasta firma se specializeaza in tranzactiile imobiliare cu proprietati istorice, dar si artistice, ea oferind consultanta din acest punct de vedere, astfel incat sa luati decizia cea mai buna. Veti putea gasi asadar o multime de proprietati exclusiviste din perioada contemporana, de aceea daca sunteti in cautarea acestor proprietati, puteti apela oricand la o astfel de firma.

Oferta de cladiri istorice este foarte nuemroasa, dar si diversificata, de aceea veti putea gasi exact cladirea de patrimoniu de care sunteti interesati.