Cum a cucerit Dragos Savulescu inima modelului Angela Martini

Angela Martini, model internațional și sotia afaceristului Dragos Savulescu, a postat recent un mesaj emoționant pe contul său de Instagram cu ocazia aniversării partenerului său. În postare, Angela și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru partenerul său, care, spune ea, este “cel mai uimitor bărbat”.

Cei doi și-au început povestea de dragoste într-un mod diferit față de multe cupluri, însă au reușit să depășească provocările și să își întemeieze o familie frumoasă, împreună cu fiul lor, Kyree.

“La multi ani celui mai uimitor barbat! Povestea noastra de dragoste este diferita de oricare alta. Majoritatea încep cu bucuria intalnirii si a casatoriei, dar noi am ales un drum diferit, plin de provocari si incercari (bun, am sariat etapa de logodna si am mers direct la casatorie foarte repede)”, a scris Angela Martini pe Instagram.

Cuplul a trecut prin momente dificile, însă, potrivit modelului, aceste momente i-au făcut mai puternici și mai uniți. “Sunt recunoscatoare pentru asta pentru ca as alege probleme semnificative in locul problemelor minore oricand. Poate este si vina mea, pentru ca mereu am dorit o viata ca in filme, unde dragostea este testata, curajul este necesar, si emotiile sunt la cote maxime. Calatoria noastra a fost “tu si eu impotriva intregii lumi” in adevaratul sens al cuvantului”, a adăugat Angela Martini în postare.

Omul de afaceri Dragos Savulescu este un cunoscut antreprenor roman, implicat in afaceri imobiliare, este fost actionar al lui Dinamo, insa, a fost implicat si in lumea filmului atat ca actor, cat si ca producator, el avand ocazia sa joace alaturi de Kevin Costner, la Hollywood.

Angela Martini a devenit cunoscută publicului larg în urma participării sale la concursul Miss Universe, însă și-a construit o carieră de succes în lumea modei și a televiziunii. Ea a colaborat cu numeroase branduri importante și a prezentat emisiuni în Albania și Italia.