Culiță Sterp scapă de arest după ce a provocat un accident rutier

Culiță Sterp a scăpat de arestul preventiv. După 24 de ore petrecute în spatele gratiilor din cauza accidentului pe care l-a produs în Cluj Napoca, artistul a fost plasat sub control judiciar.

La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML. Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a anunțat IPJ Cluj.

După ce a stat o noapte în arestul Poliției, Culiță Sterp a aflat că va sta timp de două luni, sub control judiciar. Așa a decis vineri, Judecătoria Cluj Napoca.

Potrivit polițieii, Culiță Sterp a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă, dar nu a oprit la semnalul agenţilor și a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, lovind în plin un autoturism. Apoi a plecat de la locul accidentului, fiind găsit, ulterior, de poliţiştii clujeni.

Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite Poliția Română.

În plus, Culiță Sterp s-a ales și cu dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la locul faptei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.