Prioritatea zero a poliţiştilor în plină stare de urgenţă şi pandemie de coronavirus este să-l ancheteze pe Mircea Badea pentru declaraţii făcute în cadrul unei emisiuni difuzate în anul 2018.

Tara arde în foc şi poliţiştilor le arde de anchete la adresa jurnaliştilor. În loc să se ocupe de suspecţii de coronavirus, să vadă dacă respectă izolarea la domiciliu şi de firmele care trebuie să respecte deciziile autorităţilor privind starea de urgenţă, poliţiştii au urgenţe mai mari.  Mircea Badea a aflat ieri, că este anchetat pentru anumite declaraţii făcute într-o emisiune din anul 2018.

Tocmai am primit aceste acte. Iata datele: 4.07.2018 se petrece „presupusa fapta”. 21.10.2019 incepe urmarirea penala in rem, adica un an si trei luni mai tarziu, in campania electorala pentru prezidentiale. 12.03.2020 militia considera ca trebuie sa se ocupe un pic, cu atentie si ingrijorare de aceasta speta. E ceva neclar aici? In plina pandemie, militia vrea sa investigheze ceva ce as fi spus acum doi ani )))) P.S. Sigur ca e o aberatie sa scoti o sintagma dintr-o propozitie dintr-o intreaga discutie si sa-i dai sensul de care esti interesat. Le multumesc „oamenilor legii” ca imi confirma milimetric tot ce am spus despre ei in ultimii 20 de ani”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de facebook.

Ne înrebăm oare de ce poliţiştii nu anchetează şi declaraţiile halucinante făcute de Traian Berbeceanu, unul dintre foștii colaboratori ai Laurei Kovesi, actualmente Şeful de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela.

Iată ce scria în 7 februarie 2019, pe Facebook, Traian Berbeceanu: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și apărat de protecții. În stradă, pentru că aia-i bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește. Oric suntem golani, ori nu mai suntem?!