Cristian Tudor Popescu îi ia apărarea colegului său de breaslă, Radu Tudor, după ce susţinătorii medicului Flavia Groşan au cerut ca acesta să fie dat afară de la Antena 3.

CTP este primul jurnalist care se solidarizează cu Radu Tudor şi lansează un atac la adresa medicului Flavia Groşan pe care o face nebună.

„Dânsa spune așa: nu se moare de COVID. Cei care mor acum nu au murit de COVID. COVID-ul e o pneumonie simplă, o răceală ceva mai gravă care poate fi vindecată cu regi, regine, valeți și eroi, cu o rețetă pe care nu o știm în continuare, dar e minune. Oamenii ăia sunt omorâți în spital, asta spune doamna. Nu știu dacă o spune pentru că are o afecțiune psihică. Dacă mi se poate permite și mie să pun un diagnostic – dacă dânsa poate să pună diagnostic după voce, la telefon, atunci am și eu dreptul, nu? – pun și eu un diagnostic după vocea domniei sale, după figura domniei sale, după cum se comportă și mai ales după ce spune. Și eu am o înțelegere și compasiune mare pentru oamenii cu afecțiuni psihice. Viața a făcut să văd mulți. Poate să aibă așa ceva dânsa”, a spus CTP la Digi 24.

Jurnalistul sare să îl apere pe radu Tudor şi spune că cei care au făcut o petiţie pentru ca acesta să fie concediat de la Antena 3, sunt „maglaviți” și „maglavite”.

„Problema este că rezultatul este acesta: mii, zeci de mii de de oameni, petiții – s-au făcut petiții să se strângă oamenii și să preseze la Colegiul Medicilor, să fie demonstrație stradală pe 22 martie, când e audiată acolo distinsa. S-a făcut petiție ca un jurnalist de la Antena3, de unde văzurăm interviul, care n-a făcut decât atât, a spus: „nu se mai fac niște verificări psihologice, psihiatrice, pentru medici, înainte de a li se da drept de practică?” Pentru această întrebare pusă de jurnalistul Radu Tudor s-a făcut petiție pentru concedierea lui, de către acești „maglaviți” și „maglavite”. Ce am auzit aici e o poveste. Ați văzut-o cu cât drag spune: „medicamentele din rețeta aia sunt copiii mei”. Nu știu dacă doamna are copii, dar medicamentele sunt copiii ei. „E povestea mea, pe asta nu mi-o puteți lua”. Asta e, o poveste și nimic altceva. Exact ca în cazul de la Maglavit, fără absolut nimic palpabil„, a mai declarat CTP la Digi 24.