CSM București, victorie uriașă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

CSM București, victorie uriașă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
loading...

CSM București, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, este la un pas de semifinale după ce vineri seară s-a impus în fața unguroaicelor de la Ferecvaros TC-Rail Cargo Hungaria Budapesta.

Campioana României la handbal feminin a reușit o victorie zdrobitoare în sferturi de finală cu Ferecvaros și e la un pas de semifinale pentru al doilea an consecutiv.

CSM București s-a impus vineri seară în prima manșă a sfertului de finală cu scorul de 30-25 (17-15), în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală.

Cu 10 goluri marcate, Isabelle Gullden a fost principala realizatoare a echipei noastre, în timp ce Carmen Martin a contribuit cu 7 reuşite la succesul obţinut de campioana Europei. De cealaltă parte, Aniko Kovacsics a încheiat meciul cu 11 goluri.

Returul cu echipa maghiară este programat în 15 aprilie, în capitala Ungariei. Însă CSM București are prima șansă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro