CSM Bucureşti a obţinut vineri seară, victorie uriaşă în Liga Campionilor, în Sala Polivalentă din Capitală. Campioana României a învins pentru prima dată pe teren propriu, echipa ungară, Gyor. Româncele sunt acum pe primul loc în Grupa Principală a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti, susţinută frenetic de mii de suporteri din tribune, a spulberat unguroaicele de la Gyor! Deşi nu au început prea strălucit partida, handbalistele de la CSM Bucureşti au reuşit să reintre treptat în meci şi să termine prima repriză cu un avantaj de două goluri, scor 13-11.

CSM a revenit de la vestiare cu poftă şi mai mare de joc reuşind ca în minut 16 să se distanţeze la cinci goluri, iar cu un minut înainte de fluierul final, să stabilească scorul final 28-22.

Victoria CSM s-a bazat pe trei mari jucătoare:  Cristina Neagu, Paula Ungureanu şi Amanda Kurtovic!

Suntem foarte fericite, le spuneam fetelor că eu nu am peirdut niciodată acasă în faţa celor de la Gyor. Am condus meciul de la un capăt la altul şi am meritat victoria. Am obţinut o victorie mare împotriva echipei Gyor. Apărarea este cheia fiecărui meci, dacă avem apărare bună avem şanse să câştigăm împotriva oricărei echipe. Le mulţumesc celor care au fost în tribune, au fost fantastici şi cu susţinerea lor putem să obţinem victorii importante„, a declarat Cristina Neagu, la final de partidă.