Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin, CSM Bucureşti, a cucerit medaliile de bronz în Liga Campionilor. Campioana României a învins duminică, în finala mică, echipa rusă Rostv Don cu scorul de 31-30.

Prezente pentru al treilea an consecutiv în Final Forul Ligii Campionilor la handbal feminin, handbalistele de la CSM Bucureşti au reuşit să-şi egaleze performanţa din 2017 şi să fie a treia echipă ca valoare din Europa.

În prima repriză, CSM Bucureşti a condus şi cu 7 goluri, intrând la pauză cu un avans de cinci goluri, scor 19-14. Însă rusoaicele au venit motivate de la vestiare şi în minutul 48 au reuşit egalarea scorului la 25-25, pe un fond al relaxării handbalistelor CSM Buucreşti.

Finalul a fost strâns, întrucât handbalistele de la CSM au ratat mingi importante şi cu 5 secunde înainte de fluierul final, au primit lovitură de la 7 metri, rusoaicele care s-au aproiat la un singur gol deiferenţă, însă nu a mai fost timp pentru golul egalizator.

Sâmbătă, la Budapesta, CSM București a cedat în fața lui Gyor ETO, scor 20-26, în semifinala Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv. În timp ce Rostov Don s-a înclinat în fața lui Vardar Skopje, scor 19-25.

Cristina Neagu a fost desemnată golgheterul Ligii Campionilor ediţia 2018. În 2016, CSM Bucureşti a câştigat în premieră Liga Campionilor după ce a învins în finală echipa ungară Gyor, cu scorul de 29-26 după aruncările de la 7 metri.

În 2017, Campioana României a învins în finala mică, echipa Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.