CSM București a câștigat medalia de bronz în Liga Campionilor

Campioana României, CSM București a câștigat duminică, medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin. Româncele s-au impus în finala mică a competiției europene inter cluburi, în fața echipei Buducnost Podgorica.

Handbalistele CSM București au schimbat duminică, aurul din 2016, cu bronzul în 2017, dovedind că se mențin în elita europeană a handbalului feminin.

CSM București, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, a dominat finala mică disputată în compania echipei Buducnost, antrenorul Dragan Adzic folosind-o pe Cristina Neagu doar în prima parte a meciului. Pentru Neagu a fost ultimul său meci la Buducnost, ea urmând să joace din vară la CSM.

CSM București s-a impus în finala mică cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Finalul a fost emoționant, cu jucătoarele de la Buducnost îmbrățișând-o pe Neagu, aflată în lacrimi, la mijlocul terenului, în timp ce jucătoarele CSM-ului au primit medaliile de bronz de la Narcisa Lecușanu, oficial EHF.

Finala Ligii Campionilor se va disputa între Gyori Audi ETO KC și formația macedoneană Vardar Skopje.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!