Campioana României, CSM București a câștigat duminică, medaliile de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin. Româncele s-au impus în finala mică a competiției europene inter cluburi, în fața echipei Buducnost Podgorica.

Handbalistele CSM București au schimbat duminică, aurul din 2016, cu bronzul în 2017, dovedind că se mențin în elita europeană a handbalului feminin.

CSM București, învinsă sâmbătă de Vardar Skopje cu 38-33, a dominat finala mică disputată în compania echipei Buducnost, antrenorul Dragan Adzic folosind-o pe Cristina Neagu doar în prima parte a meciului. Pentru Neagu a fost ultimul său meci la Buducnost, ea urmând să joace din vară la CSM.

CSM București s-a impus în finala mică cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a turneului Final4 jucat în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

Finalul a fost emoționant, cu jucătoarele de la Buducnost îmbrățișând-o pe Neagu, aflată în lacrimi, la mijlocul terenului, în timp ce jucătoarele CSM-ului au primit medaliile de bronz de la Narcisa Lecușanu, oficial EHF.

Finala Ligii Campionilor se va disputa între Gyori Audi ETO KC și formația macedoneană Vardar Skopje.