Seco Dubravko, croatul care a bătut-o cu bestialitate pe Daniela Crudu, a declarat că lui nu i se pare gravă această situaţie pe care a provocat-o. Croatul a vorbit cu sora brunetei și nu este deloc îngrijorat de cele întâmplate.

Croatul se dovedeşte a fi un adevărat monstru. După ce a băgat-o în spital pe iubita sa, susţine cu tupeu că defapt nu i-a făcut nimic.

Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV.

Daniela Crudu a fost desfigurată de iubitul croat, după nişte crize de gelozie, pe care le-a avut într-un club din Capitală.

Croatul agresiv susţine că nu a bătut-o pe Cruduţa, căci dacă făcea aşa ceva, vedeta tv nu mai ieşea din spital.

In momentul in care iubitul Danielei Crudu a ajuns in casa vedetei sa isi stranga lucrurile, Ana, sora Danielei era si ea acolo. Cei doi au avut un schimb de replici cu coratul.

Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia, a zis ca daca ar fi batut-o, nu mai iesea din spital”, a dezvaluit Ana.

Daniela Crudu a sunat duminică dimineaţă, la 112, in jurul orei 5.30, spunand ca a fost data afara din casa si batuta de iubitul ei de origine croata.

Din discuția filmată de reporterii Spy News reiese că iubitul Anei  Maria Crudu a țipat la croat: „Vezi că ești în România!”, în limba engleză.

La un moment dat, croatul și-a ieșit din minți și l-a împins pe „cumnatul” Danielei Crudu, având o atitudine agresivă și față de acesta. Ana Maria și-a prins partenerul de braț, încercând să își apere iubitul de o posibilă ieșire violentă a celui care i-a căsăpit sora.

Vedeta a ajuns să fie de nerecunoscut din cauza loviturilor în față pe care le-a primit. În urma acestei bătăi, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței.

Sego Dubravko este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud.

Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, scrie Impact. Ulterior, croatul a fost achitat de instanță după ce ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea.